Så fik jeg lavet cupcakes...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

11. september 2009

3rollinger

mariamiss6 skriver:



Jeg har lavet den creme idag, og jeg vil sige at jeg kunne absolut ikke spise en cupcake dækket med det.... jeg synes altså den creme smager underligt.... min søn på 2 og manden kan heller ikke lide den....

Jeg har brugt pasteuriserede æggeblommer, og almindeligt smør.... er det derfor?


Jeg lavede den som smørcreme til de MMF kager jeg lavede den anden dag, og jeg kunne sagtens spise det, også på sådan nogen flotte cupcakes som Heidi har lavet, er jeg sikker på. Måske smag og behag

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. januar 2010

Diana...

Heidi. skriver:



Ja det må du da.. Her er opskriften

Chokoladesmørcreme

4 æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
100 g smeltet chokolade

Æggeblommerne røres godt med flormelis, smør og den smeltede chokolade blandes i massen.


Heidi



Hvor har jeg led og led efter dette indlæg hi hi 

Jeg har tænkt længe på at jeg skulle spørge dig hvad det var du proppet oven på de ser nemlig bare mega lækre ud.

Men hvad er det for noget chokolade du brugte og hvordan har du fået den fine farve på de nederste?



    Knus Diana og Lucas 210209

Anmeld

29. januar 2010

Loa

Jeg undre mig lidt over det samme som DianaMoar...

Er det de 100 gr. chokolade du bare erstatter med enten nougat eller hvid chokolade feks....  

De ser forresten skide proffesionelle ud......

Anmeld

29. januar 2010

MM1987

Kan man ikke undgå smøret??...jeg synes det lyder lidt vammelt...

Eller bare putte mindre i??

Anmeld

29. januar 2010

Heidi.

DianaMoar skriver:



Hvor har jeg led og led efter dette indlæg hi hi 

Jeg har tænkt længe på at jeg skulle spørge dig hvad det var du proppet oven på de ser nemlig bare mega lækre ud.

Men hvad er det for noget chokolade du brugte og hvordan har du fået den fine farve på de nederste?



    Knus Diana og Lucas 210209



Hej søde:)

Jeg har købt noget ret dyrt chokolade fra odense marcipan. Mælkechokolade. Man kan også bruge hvid eller mørk..

Farven på de nederste er bare pastafarve, lyserød:)



KH. Heidi♥

Anmeld

29. januar 2010

Heidi.

Loa skriver:

Jeg undre mig lidt over det samme som DianaMoar...

Er det de 100 gr. chokolade du bare erstatter med enten nougat eller hvid chokolade feks....  

De ser forresten skide proffesionelle ud......



Ja det er det. Jeg tror dog nougat ville blive for vammelt..

Og tak :)



KH. Heidi♥

Anmeld

29. januar 2010

Heidi.

Mia Maia skriver:

Kan man ikke undgå smøret??...jeg synes det lyder lidt vammelt...

Eller bare putte mindre i??



Jeg ved ikke om smøret kan erstattes.. Det er jo det som er med til og få det til og stivne.. Men man kan jo også bare undlade og komme for meget på:)

Jeg har også lavet nogle hvor jeg har brugt royal icning..

De er her!

 



KH. Heidi♥

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

29. januar 2010

Diana...

Heidi. skriver:

 

Hej søde:)

Jeg har købt noget ret dyrt chokolade fra odense marcipan. Mælkechokolade. Man kan også bruge hvid eller mørk..

Farven på de nederste er bare pastafarve, lyserød:)

 

KH. Heidi♥



Det vil sige hvid chokolade og så pastafarve eller uden chokolade?

1000 tak for svar søde jeg er fluks gået i gang 



    Knus Diana og Lucas 210209

Anmeld

29. januar 2010

Heidi.

DianaMoar skriver:



Det vil sige hvid chokolade og så pastafarve eller uden chokolade?

1000 tak for svar søde jeg er fluks gået i gang 



    Knus Diana og Lucas 210209



Jep.. Hvid chokolade og pastafarve:D



KH. Heidi♥

Anmeld

29. januar 2010

Diana...

Heidi. skriver:

 

Jep.. Hvid chokolade og pastafarve:D

 

KH. Heidi♥



1000 tak 



    Knus Diana og Lucas 210209

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.