mariamiss6 skriver:
Jeg er skide sur er jeg hehe.... jeg havde godt set et sted at det var bedst med usaltet smør, men det havde brugsen jo ikke, og jeg tænkte at det vel ikke kunne gøre så meget med almindelig smør....... ÆÆÆÆÆV!
Jeg ejer ikke en krone nærmest, og jeg har endda lige indset at jeg nok bliver nødt til at lave 2 portioner til min kage....
Har sat farmand på sagen (min egen) men hvis jeg kende ham ret kører han lige forbi tanken, og siger så "jamen det have de altså ikke"....
Men okay usaltet smør, og pasteuriserede æggeblommer, det er vel også lidt meget at forlange af en tankstation.... selvom det er en statoil.... Pis og lort, så skal jeg vente til imorgen med at smøre den op, det har jeg ikke lyst til....
Nåh anywyas den er i øvrigt lagt sammen kagen, med ananasmoussen. Den mousse er sgu da ikke bare lige at smøre ud, den vil vidst helst skæres i hehe.... Nåh men det passer sgu fint i formen og alt det der, og såfremt jeg får styr på smørcremen skal det sgu nok gå....
Anmeld