Hvordan laver du risengrød?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4. december 2014

Alexander&Lærke

StineW79 skriver:



Humm det lyder nemt, men tror det ville koge over i hele micriovnen for mig! Vh stine



Bag på pama risene, er der en opskrift med microovnen. Den bruger jeg og det er aldrig kogt over. Hvilke det gør i en gryde for mig eller bliver sort i bunden? 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. december 2014

Wampires

Profilbillede for Wampires
Erik sept. '11, Magnus juli '18, Viktor Juli '20
StineW79 skriver:



Blander du det så sammen bagefter? Vh stine



Det er ikke delt?

Jeg tager gryden fra under dynen efter 1½ time og sætter på komfuret igen og tilsætter lidt mere mælk

tager det af varmen og rører vaniljesukker i lige inden det serveres

Anmeld

5. december 2014

Autostol.dk

Kan godt være jeg spørger dumt - men hvorfor kommer i alle sammen vand i eller koger risene i vandet først?

Vi plejer bare, at komme 200 g. grødris, 1½ L minimælk og lidt salt - 1 time på komfuret og så der er mad.

Anmeld

5. december 2014

StineW79

Profilbillede for StineW79
Autostol.dk skriver:

Kan godt være jeg spørger dumt - men hvorfor kommer i alle sammen vand i eller koger risene i vandet først?

Vi plejer bare, at komme 200 g. grødris, 1½ L minimælk og lidt salt - 1 time på komfuret og så der er mad.



Tror det er for at det ik så nemt ska brande på! Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.