Hvordan laver du risengrød?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4. december 2014

female

1 dl ris i en halv liter sødmælk. I mikrobølgeovnen i cirka en halv time.

Meget nemt og kan ikke brænde på.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. december 2014

Stjerneskud84

Pigeeeeen skriver:

Jeg koger vandet, tilsætter risende og koger det op også tilsætter jeg mælken og lidt salt og vanilje pulver/stang også koger det stille i 40 min ca. 



Samme måde her... 

Anmeld

4. december 2014

Kay

Som der står bag på pakken sådan Ca

Anmeld

4. december 2014

B&J

Risengrød: 2 voksende 1 barn

1L SødMælk

2dl ris

start på 4 også HUSK at røre stille og roligt, så når det er varmt kommer det på 3 også når det skal stå og hygge sig stille og roligt hedder det 2 og det tager ca 1½ time.

Hvis vi skal bruge det til ris a la mande dagen efter putter vi stangen osv. i mens det er varmt og vi har spist det vi kan.

Anmeld

4. december 2014

Bshizzle

Jeg har aldrig lavet Risengrød 

Anmeld

4. december 2014

StineW79

Profilbillede for StineW79
Wampires skriver:

koger risene op med vand, tilsætter mælken, lader det koge op mens jeg rører, lader det koge ca. 10 minutter, tager gryden af og pakker den ind i viskestykker under dynen i 1½ time.

Sæt på næstlaveste varme og tilsæt en lille smule mere mælk og vaniljesukker



Blander du det så sammen bagefter? Vh stine

Anmeld

4. december 2014

StineW79

Profilbillede for StineW79
AnneBJ skriver:

Jeg bringer 8 dl vand i kog, hælder en hel pakke pama grødris i og 2 liter sødmælk i. Så bringer jeg mælken i kog under konstant omrøring og pakker det derefter ind i et stort håndklæde og derefter ind i en dyne og lader det stå en time. Så tager jeg det på komfuret igen tilsætter lidt sukker, salt og vanillesukker og lader det koge lidt. Det giver mad til 2 dage og en rest til fryseren (evt) til Klatkager 



Det lyder smart! Vh stine

Anmeld

4. december 2014

StineW79

Profilbillede for StineW79
namaha skriver:

2 l sødmælk

en masse grødis ( måler dem aldrig af) 

så sætter jeg det over

mens det varmer

skær jeg vanilje stængerne og tager kornene ud og balder dem med sukker

putter vanilje/ sukker massen i + en halv bøtte vanilje sukker.

 

så lader jeg de koge på ca 5-7 ud af 9 og står ved et hele tiden og rører ( det enste måde det ikke brænder på for mig)

 

ja vi elsker vanilje i min familie

min kommende mand har helt x'Et første gang han smagte den, han fortalte at han aldrig havde fået så god en risengrød 



Ja det lyder godt nok af meget venilje. Ka se der er flere herinde der bruger det i grøden. Det har vi aldrig gjort i min familie, men tror helt sikkert at det ska prøves! 

Syntes nemlig også det er svært at undgå at det brænder på! Vh stine

Anmeld

4. december 2014

StineW79

Profilbillede for StineW79
female skriver:

1 dl ris i en halv liter sødmælk. I mikrobølgeovnen i cirka en halv time.

Meget nemt og kan ikke brænde på.



Humm det lyder nemt, men tror det ville koge over i hele micriovnen for mig! Vh stine

Anmeld

4. december 2014

female

StineW79 skriver:



Humm det lyder nemt, men tror det ville koge over i hele micriovnen for mig! Vh stine



Det skal også være i en skål med høje sider, og så ved lav intensitet

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.