Hvordan laver du risengrød?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5.414 visninger
23 svar
21 synes godt om
4. december 2014

StineW79

Profilbillede for StineW79

Ja fuldstændig som overskriften siger, hvordan laver du risengrød?? Vh stine

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. december 2014

asff

StineW79 skriver:

Ja fuldstændig som overskriften siger, hvordan laver du risengrød?? Vh stine



250g grødris drysses i 1,5 dl kogende vand - koges to min, og derefter tilsættes en liter letmælk. Plejer at putte gryden i sengen, når det er kogt op.

Anmeld

4. december 2014

StineW79

Profilbillede for StineW79
asff skriver:



250g grødris drysses i 1,5 dl kogende vand - koges to min, og derefter tilsættes en liter letmælk. Plejer at putte gryden i sengen, når det er kogt op.



Hvor længe ska det så stå i sengen? Vh stine

Anmeld

4. december 2014

Malthe2010

Min bliver lavet i min riskoger, når den er kogt op, sætter jeg maskinen over på varmefunktion og rører i den en gang imellem �� helt vildt nemt

Anmeld

4. december 2014

asff

StineW79 skriver:



Hvor længe ska det så stå i sengen? Vh stine



Hmm, det plejer at stå ca 11 timer. Men man kan jo også bare koge det Det tager 1-1,5 time

Anmeld

4. december 2014

Wampires

Profilbillede for Wampires
Erik sept. '11, Magnus juli '18, Viktor Juli '20

koger risene op med vand, tilsætter mælken, lader det koge op mens jeg rører, lader det koge ca. 10 minutter, tager gryden af og pakker den ind i viskestykker under dynen i 1½ time.

Sæt på næstlaveste varme og tilsæt en lille smule mere mælk og vaniljesukker

Anmeld

4. december 2014

AnneBJ

Jeg bringer 8 dl vand i kog, hælder en hel pakke pama grødris i og 2 liter sødmælk i. Så bringer jeg mælken i kog under konstant omrøring og pakker det derefter ind i et stort håndklæde og derefter ind i en dyne og lader det stå en time. Så tager jeg det på komfuret igen tilsætter lidt sukker, salt og vanillesukker og lader det koge lidt. Det giver mad til 2 dage og en rest til fryseren (evt) til Klatkager 

Anmeld

4. december 2014

Krydserfingre

Jeg koger vandet, tilsætter risende og koger det op også tilsætter jeg mælken og lidt salt og vanilje pulver/stang også koger det stille i 40 min ca. 

Anmeld

4. december 2014

EnGodMor

Som der står på pakken. 

190  ris 

250 vand 

1/2 tsk salt

Koge op i to minutter

 kommer 1 liter sødmælk i

Koge op og så skrue ned på laveste temperatur, rør engang imellem, og færdig efter cirka 45 minutter.

Anmeld

4. december 2014

namaha

2 l sødmælk

en masse grødis ( måler dem aldrig af) 

så sætter jeg det over

mens det varmer

skær jeg vanilje stængerne og tager kornene ud og balder dem med sukker

putter vanilje/ sukker massen i + en halv bøtte vanilje sukker.

 

så lader jeg de koge på ca 5-7 ud af 9 og står ved et hele tiden og rører ( det enste måde det ikke brænder på for mig)

 

ja vi elsker vanilje i min familie

min kommende mand har helt x'Et første gang han smagte den, han fortalte at han aldrig havde fået så god en risengrød 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.