Mad i stegeso

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1. februar 2014

Lukas&Liam<3

Mamalou skriver:



Det lyder lækkert! Lidt snyd med en kok-kæreste Så er der sikkert ofte god mad



Og jeg er cater, så der er rimelig styr på det her hjemme
Men vi får altid kedelig mad med hjem fra job som bare skal varmes. Billigt og nemt, men kedeligt.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. februar 2014

MsDane

B&J skriver:



hvordan lader du den stå i vand? håndvasken med masser af vand og vand nede i den og hvad med låget? ja undskyld vil jo ikke have min fine stegeso skal springe



Nej det ville være træls
Jeg fylder låget med vand, stiller den store del deri og fylder den ca halvt med vand

Anmeld

2. februar 2014

B&J

MsDane skriver:



Nej det ville være træls
Jeg fylder låget med vand, stiller den store del deri og fylder den ca halvt med vand



mange mange tak

Anmeld

2. februar 2014

MsDane

B&J skriver:



mange mange tak



Velbekomme

Anmeld

2. februar 2014

GUSO

Vi laver oftes hamburgerryg på en bund af gulerødder og selleri mums det smager lækkert, får helt lyst til at lave römer i aften

Anmeld

2. februar 2014

Mamalou

MsDane skriver:



Prøv verdens bedste brød! Det er såååå nemt og såååå godt :-D



Hedder brødet Verdens bedste brød? For så vil jeg lige Google en gang

Anmeld

2. februar 2014

Mamalou

FruK skriver:

Jeg har lige lavet det her i dag

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=1209&sognavn=Stegeso

Jeg brugte en culotte og bouillon i stedet for vin. Det blev godt!  



Hmmm.... Takker

Anmeld

2. februar 2014

Mamalou

Maria&Lukas skriver:



Og jeg er cater, så der er rimelig styr på det her hjemme
Men vi får altid kedelig mad med hjem fra job som bare skal varmes. Billigt og nemt, men kedeligt.



Ikke dårligt Her hjemme får vi også ret nemt og kedeligt mad til hverdag. Så glider hverdagen altså nemmere

Anmeld

2. februar 2014

Mamalou

GUSO skriver:

Vi laver oftes hamburgerryg på en bund af gulerødder og selleri mums det smager lækkert, får helt lyst til at lave römer i aften



Hvordan? Jeg har nemlig en hamburgerryg liggende i fryseren

Anmeld

2. februar 2014

GUSO

Mamalou skriver:



Hvordan? Jeg har nemlig en hamburgerryg liggende i fryseren



Skræller gulerødder og selleri skærer i stykker og putter i rømeren, lille smule vand i ca 1/2 dl så hamburgerryggen ovenpå ind i ovnen ca 45 min/kilo på 185-200 grader lad hvile ca 15 min efter den er taget ud, vu spiser for det meste ris og bearnaise til

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.