Fenja09 skriver:
Siden vil ikke komme frem der er "error". Jeg kom til at tænke på fordi jeg søgte på syltede hvidløg og der stod at det kunne give "boutolisme", hvis man sylter med olie. Ved du om det er det samme med f.eks peberfrugt? Eller er det mon kombinationen af hvidløg og olie der giver det?

Syltede peberfrugter:
4 røde peberfrugter
10 dl vand
3 spsk salt
Lagen:
4 dl eddike
250 g sukker
½ tsk atamon
Peberfrugterne flækkes og kerner og stilk fjernes. Vand og salt røres sammen til salten er opløst, peberfrugterne skæres i strimler og kommes i og stilles til side i ca. 3 timer. Derefter hældes saltlagen fra. Eddike og sukker bringes i kog i 2 minutter, peberfrugterne tilsættes og varmes op til kogepunktet, hvorefter de koger et par minutter. Vi foretrækker lidt bid i, så prøv dig frem. Til slut tilsættes atamon og hældes på glas og sættes i køleskabet.
Vi brugte dem som skrevet til pizza, men de ville helt sikkert også egne sig til en god salat.Social Share
Anmeld