Kay skriver:
nogle der har en virkelig god opskift på pizza dej??? vi skal prøve vores nye pizza sten til weberen her i aften så skal til at lave dejen nu
Hvis I godt kan lide en god, tyk og luftig pizzadej, a´la deep pan, så prøv denne 
Vi laver denne dej til vores pizzasten til ovnen (mener den er 37 cm i diameter)
3.5 dl mælk
35 g gær
1 tsk salt
1 pakke marizena pizzamel (270 g)
Ca. 200 g mel (evt gerne fordelt: 100 g durummel og 100 g hvid hvedemel hvis haves i huset)
Lun mælken til 37 grader og opløs gæren heri.
Tilsæt salt og lidt mel af gangen - start med marizenas, så du er sikker på at bruge hele pakken. Tilsæt det andet mel lidt efter lidt, til dejen er blød og lind - ikke tør 
Dejen hæver i ½-1 time.
Dejen slås ned og rulles ud så det passer til stenen. Forhøj kanterne så fyldet ikke falder af 
Vi plejer at lave tomatsovs selv, og komme ost på bunden, og dernæst det fyld der ønskes. Den sidste ost, kommes først på 10 min inden pizzaen er færdig, så den ikke bliver brun.
Når ovnen tændes, sættes pizzastenen ind med det samme, så den kan nå at blive varm.
Bagetid: ca 40 min i 200 grader varmluftovn.
Anmeld