Butterdej - HVAD skal jeg lave

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

24. marts 2013

bøllen

B&J skriver:



jaaa det gør det nemlig tit, hvorfor altid det samme



Nemt og bekvemt

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

24. marts 2013

La´chrissen

Jeg laver det tit med kylling, bacon, løg, hvidløg, champinong, salt, peber, paprika, flødeost, enten pikant eller anden smag. Hvis neutral kan man tilsætte soltørrede tomater. Eller andet efter lyst. Kylling, bacon, cchampinong og løg steges af. Blandes med krydderier og flødeost og enten pakkes helt ind i bitter dej eller i et fad med butterdej over. Husk at prikke list små huller i dejen på toppen, så dampen kan komme ud. (Bliver bedst med bare er låg af butterdej)

Ellers har jeg også lavet hele kylling fileter, hvor du skærer en lomme i og putter flødeost og evt champinong eller forårsløg i. Eller hvad lysten er til.krydderi på kødet efter smag,og Pakker hver enkelt ind i enten Parma skinke eller hvad man kan finde. Og tilsidst i butterdej. En færdig rulle giver til 2 bryst fileter. Husk at bruge æg til at "lime" dejen med og prik små huller i som den anden også

Anmeld

24. marts 2013

Lotus86

Snit gulerødder og hvidkål i meget tynde fine strimler, steg noget kyllingefilet i strimler på panden i soya, hvidløg og sweet chilisauce, når kyllingen er ved at være færdig kommer du grøntsagerne i, og steger indtil du synes de har den rette konsistens, derefter pakker du det hele ind i butterdejspakker, og ind i ovnen

Anmeld

24. marts 2013

Muffin_girl

bøllen skriver:

Har en rulle butterdej som løber i dato og skal derfor BRUGES.

DEL din bedste opskrift med indbagt ???

IKKE laks da vi er 2/4 der ikke er vild med laks



Skinkestang  

Anmeld

24. marts 2013

Zelinasmor

Indbagt kylling med pikantost. Mums! Dejligt nemt også. Man steger bare noget kyllinge filet. Det pladen i 6-8 og putter en stor klat pikantost (eller anden smøreost) på og smøre ud i midten og så et stykke kylling. Lukker dem sammen og giver dem 20min ved 200 grader 

Anmeld

24. marts 2013

bøllen

La´chrissen skriver:

Jeg laver det tit med kylling, bacon, løg, hvidløg, champinong, salt, peber, paprika, flødeost, enten pikant eller anden smag. Hvis neutral kan man tilsætte soltørrede tomater. Eller andet efter lyst. Kylling, bacon, cchampinong og løg steges af. Blandes med krydderier og flødeost og enten pakkes helt ind i bitter dej eller i et fad med butterdej over. Husk at prikke list små huller i dejen på toppen, så dampen kan komme ud. (Bliver bedst med bare er låg af butterdej)

Ellers har jeg også lavet hele kylling fileter, hvor du skærer en lomme i og putter flødeost og evt champinong eller forårsløg i. Eller hvad lysten er til.krydderi på kødet efter smag,og Pakker hver enkelt ind i enten Parma skinke eller hvad man kan finde. Og tilsidst i butterdej. En færdig rulle giver til 2 bryst fileter. Husk at bruge æg til at "lime" dejen med og prik små huller i som den anden også



Mange tak for lækre bud , dem vil jeg helt sikker gemme . Er det hele kylling file du bruger eller små stykker ?

tror denne gang ender med indbagt mørbrad

Anmeld

24. marts 2013

bøllen

Lotus86 skriver:

Snit gulerødder og hvidkål i meget tynde fine strimler, steg noget kyllingefilet i strimler på panden i soya, hvidløg og sweet chilisauce, når kyllingen er ved at være færdig kommer du grøntsagerne i, og steger indtil du synes de har den rette konsistens, derefter pakker du det hele ind i butterdejspakker, og ind i ovnen



Mmm det lyder godt nok også lækkert  Mange tak. Vil jeg gemme til næste gang, tror det ender med indbagt mørbrad denne gang. 

Anmeld

24. marts 2013

bøllen

AalborgPigen skriver:



Skinkestang  



Bestemt et godt bud, men det er det jeg plejer at lave. Trænger til noget nyt. Hopper på indbagt mørbrad

Anmeld

24. marts 2013

bøllen

xoxotasha skriver:

Indbagt kylling med pikantost. Mums! Dejligt nemt også. Man steger bare noget kyllinge filet. Det pladen i 6-8 og putter en stor klat pikantost (eller anden smøreost) på og smøre ud i midten og så et stykke kylling. Lukker dem sammen og giver dem 20min ved 200 grader 



Også et godt bud  flopper på mørbrad denne gang men masser af fine bud til næste gang 

Anmeld

25. marts 2013

La´chrissen

bøllen skriver:



Mange tak for lækre bud , dem vil jeg helt sikker gemme . Er det hele kylling file du bruger eller små stykker ?

tror denne gang ender med indbagt mørbrad



Den første er det skåret i små stykker.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.