Jeg laver det tit med kylling, bacon, løg, hvidløg, champinong, salt, peber, paprika, flødeost, enten pikant eller anden smag. Hvis neutral kan man tilsætte soltørrede tomater. Eller andet efter lyst. Kylling, bacon, cchampinong og løg steges af. Blandes med krydderier og flødeost og enten pakkes helt ind i bitter dej eller i et fad med butterdej over. Husk at prikke list små huller i dejen på toppen, så dampen kan komme ud. (Bliver bedst med bare er låg af butterdej)
Ellers har jeg også lavet hele kylling fileter, hvor du skærer en lomme i og putter flødeost og evt champinong eller forårsløg i. Eller hvad lysten er til.krydderi på kødet efter smag,og Pakker hver enkelt ind i enten Parma skinke eller hvad man kan finde. Og tilsidst i butterdej. En færdig rulle giver til 2 bryst fileter. Husk at bruge æg til at "lime" dejen med og prik små huller i som den anden også
Anmeld