Butterdej - HVAD skal jeg lave

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8.616 visninger
32 svar
7 synes godt om
24. marts 2013

bøllen

Har en rulle butterdej som løber i dato og skal derfor BRUGES.

DEL din bedste opskrift med indbagt ???

IKKE laks da vi er 2/4 der ikke er vild med laks

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

24. marts 2013

B&J

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=19066&sognavn=skinkestang

den her den er såååååååååååååååååååååååååååå god,

ellers køb lidt mere butterdej, lav noget oksekød evt med grønt i put på en firkan og fold den til en 3kant ind i ovnen små hamper det er så godt kan nemt fryses og varmes næste dag

Anmeld

24. marts 2013

Louise H.

Indbagt svinemørbrad - mørbrad rulles i krydret svinefars og derefter butterdej

Eller

Pirogger og der kan det jo være hvad som helst man putter i evt. kylling med champignon og flødeost, oksekødsfyld eller skinkefyld. De er rigtig fine til madpakker

Anmeld

24. marts 2013

Dot D

Hi hi, sådan en rulle havde jeg i sidste uge. Det blev til operation tøm køleskabet, og det smagte rigtigt godt, længe siden min mand har spist så meget

Jeg stegte bacontern i en gryde, kom så skinkestrimler i, rød peber i tern, en hel masse porrer i ringe, og så pikant ost og en lille smule fløde. Det lod jeg koge godt ind, og så tog jeg butterdejen og lagde i et ovnfast fad også op ad kanterne, i med fyldet og så lagde jeg butterdej på toppen og klemte kanterne, så der var helt lukket. Det kom i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 min.

Det smagte mumsemums

Anmeld

24. marts 2013

Annemette07

Du kan lave skinkestang:

 

en pakke buko alm. eller philladelphia(hvordan det nu staves)

Lidt sød fransk sennep,

salt peber røres sammen i en skål.

Tilsæt derefter 1 pakke skinkestrimler, og til sidst nogle champignon og lig fyldet på midten sådån så det ligger på langs med dejen, og pak derefter fyldet ind.

Smid i ovnen til butterdejen ser færdig ud :-) Det smager lækkert!

Anmeld

24. marts 2013

EnGodMor

Ja som bager syntes jeg jo at du skal bage noget 

Æblefisk.  strimlerne til enten gåsebryst eller Napoleonshatte. Svesketærte. franskesnegle. Butterdejskringler

 

Anmeld

24. marts 2013

Peanut

24. marts 2013

bøllen

engodmor skriver:

Ja som bager syntes jeg jo at du skal bage noget 

Æblefisk.  strimlerne til enten gåsebryst eller Napoleonshatte. Svesketærte. franskesnegle. Butterdejskringler

 



Hi hi masser af gode forslag men desværre er den ikke afsat til søde sager :-)

Anmeld

24. marts 2013

bøllen

Peanut skriver:

Indbagt fyldt svinemørbrad er et sandt hit herhjemme 

http://dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=6351&sognavn=indbagt%20svinem%F8rbrad



Havde selv tænkt indbagt mørbrad da vi har det i fryseren .

er det den du plejer at bruge ? 

Anmeld

24. marts 2013

bøllen

Annemette07 skriver:

Du kan lave skinkestang:

 

en pakke buko alm. eller philladelphia(hvordan det nu staves)

Lidt sød fransk sennep,

salt peber røres sammen i en skål.

Tilsæt derefter 1 pakke skinkestrimler, og til sidst nogle champignon og lig fyldet på midten sådån så det ligger på langs med dejen, og pak derefter fyldet ind.

Smid i ovnen til butterdejen ser færdig ud :-) Det smager lækkert!



Vi plejer at lave med skinke , oksekød & pikant ost . Men tænkte at prøve noget nyt :-) 

men ellers er det en sikker vinder 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.