opskrifter med havergryn eller mælk

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

11. marts 2013

B&J

Maja84 skriver:



Åh glemte jeg helt, er lyst rugbrød og bages i form, på 200 * i ca 1 time
Smider lige billede af de brød jeg bagte i dag, er så også lige boller med på billedet



MUMS det ser godt godt godt ud hvordan holder det sig bedst???? når man har lavet det??? og man kan evt komme kerner i kan man ikke???

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

11. marts 2013

Kløver

B&J skriver:



MUMS det ser godt godt godt ud hvordan holder det sig bedst???? når man har lavet det??? og man kan evt komme kerner i kan man ikke???



Tror sagtens du kan komme kerner i, jeg har ikke prøvet endnu da jeg netop har lavet uden, pga min datter som kun har 2 tænder i undermunden jeg opbevarer det k en frostpose (dem fra ikea) og har også frosset dem med succes

Det er så lækkert indeni og smager rigtig godt når man supplerer med havregrynene

Anmeld

11. marts 2013

B&J

Maja84 skriver:



Tror sagtens du kan komme kerner i, jeg har ikke prøvet endnu da jeg netop har lavet uden, pga min datter som kun har 2 tænder i undermunden jeg opbevarer det k en frostpose (dem fra ikea) og har også frosset dem med succes

Det er så lækkert indeni og smager rigtig godt når man supplerer med havregrynene



jaaa kan lige forstille mig hvor blødt og lækkert det er  mumd, hihihih ja det kan jeg godt forstå du ikke har puttet kerner i så , det er fordi vi elsker kerner her hjemme så mon ikke man kan hvis det ikke lykkes jamen så er det jo ikke en herregård man smidder ud

Anmeld

11. marts 2013

Kløver

B&J skriver:



jaaa kan lige forstille mig hvor blødt og lækkert det er  mumd, hihihih ja det kan jeg godt forstå du ikke har puttet kerner i så , det er fordi vi elsker kerner her hjemme så mon ikke man kan hvis det ikke lykkes jamen så er det jo ikke en herregård man smidder ud



Jeg vil ihvertfald prøve med kerner når det er, har hørt man kan lægge dem i blød så de bliver bløde og dkaber en blid overgang, så er ved at undersøge muligheden, er jo lige hvilke og hvor længe de skal ligge i blød, elsker også kerner, mums og så vil jeg også evt prøve med en grovere rugmel

Anmeld

11. marts 2013

B&J

Maja84 skriver:



Jeg vil ihvertfald prøve med kerner når det er, har hørt man kan lægge dem i blød så de bliver bløde og dkaber en blid overgang, så er ved at undersøge muligheden, er jo lige hvilke og hvor længe de skal ligge i blød, elsker også kerner, mums og så vil jeg også evt prøve med en grovere rugmel



fantastisk, jamen det kan man også man kan sagten bløde gerne op, det er noget med kernerne også vand også i microovnen i et stykke tid også ud også skal de stå og blive rimelig lune inden man kan bruge dem også bliver de så lækre bløde det gjorde jeg i boller engang MUMS

Anmeld

11. marts 2013

Kløver

B&J skriver:



fantastisk, jamen det kan man også man kan sagten bløde gerne op, det er noget med kernerne også vand også i microovnen i et stykke tid også ud også skal de stå og blive rimelig lune inden man kan bruge dem også bliver de så lækre bløde det gjorde jeg i boller engang MUMS



Lyder rigtig lækkert skal helt sikkert undersøge til næste gang jeg skal bage, men lavede dobbelt portion i dag og fik 3 store brød
Jeg har erstattet noget mælk til mine boller med a38 og blev også rigtig lækkert

Anmeld

11. marts 2013

B&J

Maja84 skriver:



Lyder rigtig lækkert skal helt sikkert undersøge til næste gang jeg skal bage, men lavede dobbelt portion i dag og fik 3 store brød
Jeg har erstattet noget mælk til mine boller med a38 og blev også rigtig lækkert



MUMS... ja jeg skal altså prøve med det rugbrød elsker hjemmebag og hvis man kan lave sit egenrugbrød tænk alt det man kan spare

Anmeld

11. marts 2013

Roselil

Profilbillede for Roselil

Her i morges lavede jeg klatkager med resten af min søns havregrød, tilsatte bare et æg og lidt salt og så på panden. Mums med honning eller syltetøj

Anmeld

11. marts 2013

B&J

Roselil skriver:

Her i morges lavede jeg klatkager med resten af min søns havregrød, tilsatte bare et æg og lidt salt og så på panden. Mums med honning eller syltetøj



okay de suger ikke en masse fedt så??? for det går ikke lige til min mave desværre lyder ellers så godt

Anmeld

11. marts 2013

Roselil

Profilbillede for Roselil
B&J skriver:



okay de suger ikke en masse fedt så??? for det går ikke lige til min mave desværre lyder ellers så godt



Nå ok, det vidste jeg ikke. Jeg har nogle gange bagt pandekager på en slip let pande helt uden fedstof. Det kan lade sig gøre og hvis det er små klatter er de ikke svære at vende

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.