bixemad??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

10. marts 2013

Kay

LLN skriver:



Ved godt der er lidt sent nu, men det kan jo være at du kan bruge "opskriften" til en anden gang.

Et løg skæres i skiver og svitses til de er let gyldne. Kødet skære i tern og bruner lidt med. Hvis der er en rest sovs kommer der lidt af den ved, og ellers lidt engelsk slvs og salt og peber. Kartoflerne skæres i tern og kommes ved og det hele står ved lidt lavere varme til det er varmt. Serveres med spejlæg, rødbeder, HP sauce og ketchup.



den må jeg prøve endag... har ik tænkt over at putte rester af sovsen i

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. marts 2013

LLN

Kay skriver:



den må jeg prøve endag... har ik tænkt over at putte rester af sovsen i



Det er for mig sovsen der gør det til biksemad, ellers er de jo bare brasede kartofler med kød.

Anmeld

10. marts 2013

Kay

LLN skriver:



Det er for mig sovsen der gør det til biksemad, ellers er de jo bare brasede kartofler med kød.



det må også give en rigtig godt smag til det

 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.