bixemad??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.351 visninger
22 svar
4 synes godt om
10. marts 2013

Kay

hvordan laver du bixemad??

ja står og skal til at lave det af flæskestegs rester... men det er aldrig lykkeds mig at lave den god... så derfor spørg jeg jer... hvordan laver i bixemad??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. marts 2013

L&V

Kay skriver:

hvordan laver du bixemad??

ja står og skal til at lave det af flæskestegs rester... men det er aldrig lykkeds mig at lave den god... så derfor spørg jeg jer... hvordan laver i bixemad??



Vores plejer bare være alt godt fra fryseren. Flæskesteg,frikadeller, pølser,oksesteg,kartofler og løg. Bliver det tørt eller?

Anmeld

10. marts 2013

Kay

Månsson skriver:



Vores plejer bare være alt godt fra fryseren. Flæskesteg,frikadeller, pølser,oksesteg,kartofler og løg. Bliver det tørt eller?



smagsløst nermere og ja lidt tørt

Anmeld

10. marts 2013

tarkoflen

Vi lavede det lige i fredags

Her var det en rest farsbrød, en entrecotes der var til overs fra dagen før, kartofler, rodfrugter og så fik vi spegleæg, ketchup og rødbeder til...

Vi bruger også tit rester af forskelligt pålæg, pølser, eller hvad vi lige har af kød

Jeg plejer at stege kartoflerne godt af, så de får en rigtig god stegeskorpe, godt med salt op peber og evt. noget løg, det er kæresten ret glad for når det er stegt, tager jeg kartoflerne af, og steger hurtigt kødet, det bliver nemt tørt, hvis det får for meget, så det skal bare lige være varmt. Bland så kød og kartofler og steg et par spegleæg

Uhmm jeg elsker biksemad

Anmeld

10. marts 2013

L&V

Kay skriver:



smagsløst nermere og ja lidt tørt



Vi putter godt med salt og peber og servere med spejler,hp sovs og ketter mummelums så køre det

Anmeld

10. marts 2013

Victoria2013

Som regel køber vi det fra frost  for det er sjældent vi ellers spiser kartofler og gemmer kød som kan bruges i biksemad...

Men når vi en sjælden gang har fået flæskesteg med kartofler, ja så er det jo det der kommer i. Dvs. løg svitses, kød i tern på, kartofler i tern på og så gerne også en dåse majs i. Måske også lidt bacontern eller cocktailpølser, hvis vi har det, men det er jo ikke sikkert. Og så krydre med ekstra salt og peber, lidt chili og HP sauce også mens det stadig er på panden. Serveres med ketchup, HP sauce og spejlæg

Anmeld

10. marts 2013

Kay

tarkoflen skriver:

Vi lavede det lige i fredags

Her var det en rest farsbrød, en entrecotes der var til overs fra dagen før, kartofler, rodfrugter og så fik vi spegleæg, ketchup og rødbeder til...

Vi bruger også tit rester af forskelligt pålæg, pølser, eller hvad vi lige har af kød

Jeg plejer at stege kartoflerne godt af, så de får en rigtig god stegeskorpe, godt med salt op peber og evt. noget løg, det er kæresten ret glad for når det er stegt, tager jeg kartoflerne af, og steger hurtigt kødet, det bliver nemt tørt, hvis det får for meget, så det skal bare lige være varmt. Bland så kød og kartofler og steg et par spegleæg

Uhmm jeg elsker biksemad



det var da løg der manglede nu smager det jo godt tak

Anmeld

10. marts 2013

Kay

Kia2013 skriver:

Som regel køber vi det fra frost  for det er sjældent vi ellers spiser kartofler og gemmer kød som kan bruges i biksemad...

Men når vi en sjælden gang har fået flæskesteg med kartofler, ja så er det jo det der kommer i. Dvs. løg svitses, kød i tern på, kartofler i tern på og så gerne også en dåse majs i. Måske også lidt bacontern eller cocktailpølser, hvis vi har det, men det er jo ikke sikkert. Og så krydre med ekstra salt og peber, lidt chili og HP sauce også mens det stadig er på panden. Serveres med ketchup, HP sauce og spejlæg



hp sous manglede vi jo... men vi lavede det med løg og det smagte jo godt tror det er det jeg har glemt at putte i... vi får også sjældent bix... men ja vi havde netop rester at en flæskesteg

Anmeld

10. marts 2013

tarkoflen

Kay skriver:



hp sous manglede vi jo... men vi lavede det med løg og det smagte jo godt tror det er det jeg har glemt at putte i... vi får også sjældent bix... men ja vi havde netop rester at en flæskesteg



Super! Skønt at det blev godt

Anmeld

10. marts 2013

Kay

tarkoflen skriver:



Super! Skønt at det blev godt



ja første gang det lykkeds   er ellers god til at lave mad... men lige bix har aldrig været noget jeg har lavet meget...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.