en hel kylling???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

21. januar 2013

Malthesmoar

Kay skriver:



det lydder spændende og så kan man jo bruge rester til salt dagen efter



Nemlig el til en risblanding

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. januar 2013

banana3

Kay skriver:



ind i kyllingen eller hvad? og hvad gør man så ved den?

og hvad spiser du til??



Ja bare ind i kyllingen og ind i ovnene :-) hasselbagte kartofler med hjemmelavet hvidløgs smør

Anmeld

21. januar 2013

o1Mutte

Kay skriver:



puhhh ha ja den lydder god... men godtnok også i den kalorie-rige ende af skalaen



Ja det tænkte jeg nok. Men måske hvis man er lidt kreativ kan den laves om så den bliver sundere Ja ved det ikke

Anmeld

21. januar 2013

AnnaK89

Iransk kylling
MUMS

Anmeld

21. januar 2013

Kay

AnnaKJ skriver:

Iransk kylling
MUMS



og det laves hvordan??

Anmeld

21. januar 2013

Valle81

Jeg plejer at lave en hel kylling i ovnen.

Sætter den i et ildfast fad, hælder vand i bunden af fadet. Godt med salt og peber på kyllingen. Læg nogle flager af smør ovenpå, eller noget olie. Og så ca. en time pr. kilo ved hmm 180 grader.

Servar hjemmelavede skivekartofler som også er i ovnen og blive sprøde og så en frisk salat:0)

Anmeld

21. januar 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79

Her laver vi altid kylling i ovnen. 

Gør kyllingen rent og lig den i et ildfast fad, drys med de kryderrier/urter i ka li, hæld et par koppe vand i bunden og drys salt og pebber i vandet. Steg den i varmluftsoven på 200 i ca 30-45 min på 1/2 kg. Hæld lidt væde fra fadet over kyllingen ind i mellem.

 Vi får altid vilde ris og revet gullerods og æble salat, agurksalat til. Væden fra kyllingen, laver vi brun sovs af, med minimælk! Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.