madplan for næste uge - her er min

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

14. januar 2013

Hvem?

Kia2013 skriver:



Det lyder lækkert, elsker sådan en 'rigtig' pie... så kommer du bare tærtedejen over i stedet for under fyldet?



Det kan du gøre, jeg plejer dog at lave både en "over" og en "under"

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. januar 2013

Team Putte

cmap skriver:



Self

10 æg
Kød (hvad i kan lide, jeg har brugt bacon tern i nogle og kyllingetern i andre, bare en pakke som man køber dem)
Grønt (hvad i har liggende, hak i små stykker jeg har puttet porrer, spinat og rød peber i mine)
Lidt salt og peber


Bland alt og put i muffinforme (jeg vil anbefale siliconeforme)
Ikke fyld helt op.
Jeg fik ca 20 muffen af en portion men jeg har også meget fyld i mine
Bag 20 min v. 175 grader.



Mmmmh! Tak

Anmeld

14. januar 2013

TbCp

Jeg laver for nogle uger af gangen, hver gang jeg ser en opskrift jeg synes er lækker, så bliver den smidt på listen...
Og i den her tråd er der da nogle stykker jeg skal have med kan jeg se.

Min madplan denne uge ser således ud

Mandag: Chili con carne

Tirsdag: Helstegt kalkun med flødekartofler

Onsdag: Frikadeller med brun sovs og kartofler

Torsdag:
Pastatærte med kylling

Fredag:
Stegt flæsk med persillesauce

Lørdag: Hakkebøffer med stegt vindruer og sellerisalat

Søndag Tomatsuppe

Anmeld

14. januar 2013

TR

AnneBJ skriver:



Mandag: Rest af koteletter i fad med ris og revet gulerod
Tirsdag: Pasta med kylling og spinat
Onsdag: Rester fra tirsdag
Torsdag: Italienske kødboller i tomatsovs med pasta eller ris. Rodfrugter til
Fredag: Rester fra torsdag
Lørdag: Grøntsagssuppe med bacontern og rugbrødscrutoner
Søndag: Rester fra lørdag

- har en søn som elsker pasta meget højt lige pt...! 



Er det ikke træls at få det samme i 2 dage , lige efter hinanden ?

Anmeld

14. januar 2013

Camilla..

Mandag - Lasagnette m. salat

Tirsdag - And, kartofler, sovs og salat

Onsdag - Kylling, ris, sovs og salat

Torsdag - rester

Fredag - Oksesteg, bage kartofler, fløde sovs og flute

Lørdag - Pasta m, fløde, dolmio og kylling strimler

Søndag - Knor Ris.ret

Anmeld

14. januar 2013

TR

ano14316 skriver:

Mange efterlyser ofte madplaner så her er min, kom gerne med jeres.. 

Mandag: kyllingelår i ovn (fra hel kylling) m. grøntsagsgratin
Tirsdag: lasagne (dobbelt portion) m. råkost
Onsdag: rugbrødsmader m. æg og rejer
Torsdag: 
fredag: Lasagne
Lørdag:kylling (resten af kyllingen) i sursødsauce
Søndag: pastagratin 

 

Jeg siger ikke det er den sundeste men det er billigt.. 
Torsdag skal vi spise hos min søster.. 

Her der for ca. 300 kr hvis man tilbudsshopper i Kvickly og rema1000 



Mandag: Kold kartofelsalat med deller og salat til

Tirsdag: find selv på noget i huset ( Vi skal i biffen)

Onsdag: grov pasta og sovs og grønt

og så er vi ikk lige kommet videre ..

Anmeld

14. januar 2013

ano14316

Hvor er det fedt at se jeres madplaner!! Dejligt med noget inspiration.. 

Anmeld

14. januar 2013

AnneBJ

TR skriver:



Er det ikke træls at få det samme i 2 dage , lige efter hinanden ?



Som jeg har svaret tidligere i tråden så jo - nogle gange. Omvendt så er det fedt kun at skulle bruge tid på at lave mad hveranden dag, og jeg er sent hjemme mandag, onsdag og de fleste fredage - derfor ender det ofte med take-away eller rugbrød med leverpostej hvis vi ikke har noget varmemad. Ingen af delene noget vi rigtig gider

Til februar er jeg færdig med min praktik og hjemme stort set hver dag for at skrive opgave. Så er behovet for varmemad selvfølgelig ikke så stort, men jeg tror stadig jeg laver mad til to dage af gangen, men den ene halvdel bliver så frosset, så vi får noget nyt hver dag, men stadig kan få varmemad af og til

Anmeld

14. januar 2013

Levi&LilysMor

Mandag: Sammenkogt m. kartoffelmos ( rester fra søndag)

Tirsdag: Mørbradgryde m. kartoffelmos og grønt

Onsdag: Rester fra tirsdag

Torsdag: Spaghetti m. kødsovs

Fredag: rester fra torsdag

Lørdag: Spiser ude til min mors fødselsdag

Søndag: Pizza 

 

Anmeld

14. januar 2013

TR

AnneBJ skriver:



Som jeg har svaret tidligere i tråden så jo - nogle gange. Omvendt så er det fedt kun at skulle bruge tid på at lave mad hveranden dag, og jeg er sent hjemme mandag, onsdag og de fleste fredage - derfor ender det ofte med take-away eller rugbrød med leverpostej hvis vi ikke har noget varmemad. Ingen af delene noget vi rigtig gider

Til februar er jeg færdig med min praktik og hjemme stort set hver dag for at skrive opgave. Så er behovet for varmemad selvfølgelig ikke så stort, men jeg tror stadig jeg laver mad til to dage af gangen, men den ene halvdel bliver så frosset, så vi får noget nyt hver dag, men stadig kan få varmemad af og til



Så kan jeg godt forstå du gør som du gør

og i stedet bruge tid på familien m.m

 

ja det også en god ide at gøre 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.