Ja, nu ad jeg lige og stenede tråden om nytårsmenuerne! Og der er overraskende mange der skal have sauce bearnaise.
Så det slog det mig - laver I en ægte sauce? Man hører jo altid at det er så hundesvært, så derfor vil jeg gerne vide det 
Personligt kan jeg IKKE få en ægte sauce bearnaise ned, men jeg har ingen problemer med at lave den. Det sværeste er for mig at få den serveret varm, i arbejdet med at tage den af blusset, på igen osv. (Jeg bruger ikke vandbad) - Jeg må indrømme, at jeg elsker Knorrs udgave, men den minder jo på INGEN måder om en sauce bearnaise 
Derimod elsker jeg en ægte sauce Hollandaise! Jeg vil til enhver tid gerne lave det til en pandestegt laksefilet f.eks. uh, mundvandet løbet 
Nå, men hvad med jer?! 
Det er ikke svært at lave en bernaise sauce, det er svært at få den til at hænge sammen
Hehe
Ja jeg kan lave en ægte bernaise, fra bunden og stadig undgå at den skeler, jeg kan også lave hollandaise sauce... Ikke svært, det kræver bare tålmodighed og masser af armkræfter 
Og jeg eeeeelsker den hjemmelavede sauce, ikke alt det der købeplask.. Wadr! 
Anmeld