Jeres ynglings vinter mad?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

12. november 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
frkanonym skriver:



tænker, at det sagtens kan bruges, når du nu bruger det til frikadeller også



Ja ik?? Ej det ska vi altså ha her i løbet af ugen!! Vh stine

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. november 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
6800 skriver:



Der er bare at smide dem på panden lige ½ min på hver side på fuld varme, derefter ned på halv varme til man synes de er færdige...husk bare at vende dem ofte....



Syntes bare de gange jeg har prøvet at lave det, er de blevet helt hårde og næsten ik til at bide over. Men det ka være det er fordi de har fået for meget varme måske? Ej jeg bliver jo total sulten nu! Vh stine

Anmeld

12. november 2012

tarkoflen

StineW79 skriver:



Syntes bare de gange jeg har prøvet at lave det, er de blevet helt hårde og næsten ik til at bide over. Men det ka være det er fordi de har fået for meget varme måske? Ej jeg bliver jo total sulten nu! Vh stine



Hvis du laver dem i ovnen, så kan du bedre styre dem, så de ikke bliver for hårde så skal man bare holde godt øje med dem..

Anmeld

12. november 2012

frkanonym

StineW79 skriver:



Ja ik?? Ej det ska vi altså ha her i løbet af ugen!! Vh stine



det skal vi godt nok også mmmh, bliver helt sulten..

Anmeld

12. november 2012

6800

StineW79 skriver:



Syntes bare de gange jeg har prøvet at lave det, er de blevet helt hårde og næsten ik til at bide over. Men det ka være det er fordi de har fået for meget varme måske? Ej jeg bliver jo total sulten nu! Vh stine



det kunne det sagtens være

Anmeld

12. november 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
tarkoflen skriver:



Hvis du laver dem i ovnen, så kan du bedre styre dem, så de ikke bliver for hårde så skal man bare holde godt øje med dem..



Hva ska ovnen stå på osv?? Vh stine

Anmeld

12. november 2012

Fidus

StineW79 skriver:



Jeg glæder mig! Og måske man sku prøve at lave en madplan ud fra alle de lækre forslag der er kommet!!... Vh stine



Det lyder som en rigtig god idè

Opskriften kommer her Den hedder Chili Thai suppe til 4 personer.( hvis man vil have karry i kan man bare tilsætte det, så det bliver til en karry suppe)

1.)

1 Spiseskefuld  Rød Karry pasta ( skal brændes af i gryden, inden de andre ingredienser kommes i ). Derefter fyldes gryden halvt med vand.

2.) 350-500 g Fersk kyllinge fillet i strimler.

3.) En knivspids fint hakke frisk chili (stærk).

4.) 1-2 stængler citrongræs.

5.) 1-2 dåser Cokosmælk.

6.) Koriander ( hives fra hinanden med fingrene/hænderne).

7.) en lille tsk. fuld fiskesovs.

Suppen skal stå og småsimre til den får en cremet eksistens og man prøvesmager selvfølgelig løbbende

Jeg håber at opskriften er forståelig, ellers må i lige skrive tilbage

Velbekommen og pøj pøj med den

Anmeld

12. november 2012

Fidus

Carina:-) skriver:



Den vil jeg også gerne have



Her er opskriften som lovet

Opskriften kommer her Den hedder Chili Thai suppe til 4 personer.( hvis man vil have karry i kan man bare tilsætte det, så det bliver til en karry suppe)

1.)

1 Spiseskefuld  Rød Karry pasta ( skal brændes af i gryden, inden de andre ingredienser kommes i ). Derefter fyldes gryden halvt med vand.

2.) 350-500 g Fersk kyllinge fillet i strimler.

3.) En knivspids fint hakke frisk chili (stærk).

4.) 1-2 stængler citrongræs.

5.) 1-2 dåser Cokosmælk.

6.) Koriander ( hives fra hinanden med fingrene/hænderne).

7.) en lille tsk. fuld fiskesovs.

Suppen skal stå og småsimre til den får en cremet eksistens og man prøvesmager selvfølgelig løbbende

Jeg håber at opskriften er forståelig, ellers må i lige skrive tilbage

Velbekommen og pøj pøj med den

Anmeld

12. november 2012

Fidus

tarkoflen skriver:



Super, tusind tak



Det var så lidt da den kommer her som lovet

Opskriften kommer her Den hedder Chili Thai suppe til 4 personer.( hvis man vil have karry i kan man bare tilsætte det, så det bliver til en karry suppe)

1.)

1 Spiseskefuld  Rød Karry pasta ( skal brændes af i gryden, inden de andre ingredienser kommes i ). Derefter fyldes gryden halvt med vand.

2.) 350-500 g Fersk kyllinge fillet i strimler.

3.) En knivspids fint hakke frisk chili (stærk).

4.) 1-2 stængler citrongræs.

5.) 1-2 dåser Cokosmælk.

6.) Koriander ( hives fra hinanden med fingrene/hænderne).

7.) en lille tsk. fuld fiskesovs.

Suppen skal stå og småsimre til den får en cremet eksistens og man prøvesmager selvfølgelig løbbende

Jeg håber at opskriften er forståelig, ellers må i lige skrive tilbage

Velbekommen og pøj pøj med den

 

Anmeld

12. november 2012

Fidus

Lusi skriver:



Hvis den er forholdsvis nem, den der karrysuppe, takker jeg gerne ja tak til den



Opskriften kommer her

Den hedder Chili Thai suppe til 4 personer.( hvis man vil have karry i kan man bare tilsætte det, så det bliver til en karry suppe)

1.)

1 Spiseskefuld  Rød Karry pasta ( skal brændes af i gryden, inden de andre ingredienser kommes i ). Derefter fyldes gryden halvt med vand.

2.) 350-500 g Fersk kyllinge fillet i strimler.

3.) En knivspids fint hakke frisk chili (stærk).

4.) 1-2 stængler citrongræs.

5.) 1-2 dåser Cokosmælk.

6.) Koriander ( hives fra hinanden med fingrene/hænderne).

7.) en lille tsk. fuld fiskesovs.

Suppen skal stå og småsimre til den får en cremet eksistens og man prøvesmager selvfølgelig løbbende

Jeg håber at opskriften er forståelig, ellers må i lige skrive tilbage

Velbekommen og pøj pøj med den

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.