StineW79 skriver:
Det har jeg aldrig prøvet, hvordan laver man det, og hvordan smager det?? Er der noget rigtig kød på haler??
Vi har lige fået tarteletter, med resten af kyllingen fra i går, det er nu heller ik helt dumt! Vh stine
Det er simpelthen Gudemad
og ja, man skal bare finde de Oksehaler der mest kød på i køle/fryse monterene i Supermarkederne
Du starter med at brune dem af i en gryde, sammen med perleløg derefter tilsætter du vand, så de lige dække kødet. De skal simrekoge ihvertfald i 2-3 timer, så kødet bliver helt mørt, så det næsten lige er ved at falde af. Du kan også tilsætte gulerødder og andre rodfrugter i, og det gør at den sovs du skal lave af det vand som kødet er kogt i, er blevet kogt så meget ned at det er blevet til en fong, selvfølgelig skal du løbende tilsætte lidt ekstra vand, da det ikke må koge så meget ned at kødet brænder på
Du kan lave en sovs på den gammeldags måde, hvor du selv bager den op med mel og smør og derefter tilsætte fongen, eller du kan bruge Marizenas sovsejævner..hihi
tilbehør kan være Asier, Cornijoner og rødbeder
Velbekommen.
Rigtig god fornøjelse med det, er spændt på at hør hvordan det er gået dig med at lave det

Anmeld