Opskrift pulled pork, coleslaw og burgerboller..

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2. november 2012

Kay

tarkoflen skriver:



God ide jeg plejer at sige til ham, at det kunne være dejligt hvis der nu også var til dagen efter



hihi... min mor siger altid når hun har lavet mad til 2dage... ''det du spiser mere i dag, får du mindre i morgen ''  plejer at virke 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. november 2012

Dot D

AalborgPigen skriver:



Du har glemt det .... Sender du det ikke ? 

Jeg har købt nakkefilet... så jeg er bare klar.. 



Ikke glemt tog bare afsted i morges og dagens program ændrede sig så meget, at vi først er kommet hjem nu, hi hi...

Jeg lavede en dry rub af:

1 spsk lys farin

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk tørret timian

2,5 tsk havsalt

1/4 tsk frisk kværnet peber

1/4 tsk stødt allehånde

Det blandede jeg og gned/rubbed min nakkefilet ind i det, og så kom den i en pose og på køl til dagen efter.

Så i et ovnfast fad, mit har "grill-riller" i bunden, der hældte jeg en smule vand i, også ellers 12 timer ved 100 grader. YUMMIIIIII og MUMS MUMS....

Her er opskriften på de gode burgerboller - grove:

50 g gær

5 dl lunken vand

2,5 tsk sukker

2 tsk salt

2 æg

0,4 dl olie

150 g groft mel

100 g havregryn

550 g hvedemel

Opløs gæren i vandet, rør salt, sukker, olie og æg deri. Så røres rugmel og havregryn i. Så melet tilsidst, og så skal det hæve i 1 time. Slå dejen ned og del den i 12 stykker, der rulles til boller, tryk disse flade - ca 2 cm høje, og de skal så hæve 30 min på pladen. 

De kan, hvis du synes, pensles med æg og drysses med sesam

De bages nu ved 200 g i varmluftovn i ca 12 min. til de er gyldne...

ET TIP: du kan gøre dem grovere med fem-korns blanding og rugmel og gøre dem lidt svampede med noget revet gulerod...

Velbekomme

Anmeld

2. november 2012

tarkoflen

Kay skriver:



hihi... min mor siger altid når hun har lavet mad til 2dage... ''det du spiser mere i dag, får du mindre i morgen ''  plejer at virke 



Ha ha det var en god formulering, den tror jeg, at jeg vil prøve

Anmeld

3. november 2012

Kay

tarkoflen skriver:



Ha ha det var en god formulering, den tror jeg, at jeg vil prøve



Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.