Opskrift pulled pork, coleslaw og burgerboller..

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2. november 2012

tarkoflen

AalborgPigen skriver:



Hvis der er rester tilbage .. Ej det lyder da godt.. Hvilke forårs ruller laver du ? 



Sådan nogle i rispapir med lækre grøntsager og salat

Det smager så lækkert!

Sådan nogle ala dem her:

http://www.arla.dk/opskrifter/Blode-forarsruller-s pogelser/

Her er hvad vi plejer at bruge af forskelligt fyld


Friske forårsruller

Pulled pork
Kylling
Oksekød
Rejer
Gulerødder
Agurk
Peberfrugt 
Mango
Forårsløg 
Chili
Rispapir
Thai basilikum
Salat
Nudler
Sesam
Frisk ingefær
Asparges 
Avocado

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. november 2012

Muffin_girl

tarkoflen skriver:



Sådan nogle i rispapir med lækre grøntsager og salat

Det smager så lækkert!

Sådan nogle ala dem her:

http://www.arla.dk/opskrifter/Blode-forarsruller-s pogelser/

Her er hvad vi plejer at bruge af forskelligt fyld


Friske forårsruller

Pulled pork
Kylling
Oksekød
Rejer
Gulerødder
Agurk
Peberfrugt 
Mango
Forårsløg 
Chili
Rispapir
Thai basilikum
Salat
Nudler
Sesam
Frisk ingefær
Asparges 
Avocado



Tusind tak .. Og tak for hjælpen.. 

Anmeld

2. november 2012

tarkoflen

AalborgPigen skriver:



Tusind tak .. Og tak for hjælpen.. 



Det var da så lidt

Anmeld

2. november 2012

Savannah

Newyorkerbyheart - det er en blog med mange skønne opskrifter, også dem du søger :-)

Anmeld

2. november 2012

Muffin_girl

FamilenStorm skriver:

Hjemmelavede pitabrød er også rigtig godt til.. Og det er super nemt at lave :-)vi brugt brødrene Price til kødet, og brugte opskriften fra gastromad.dk det var super lækkert.. Sagde gæsterne og manden..

Lavede en barbecuedressing til også og havde lidt salat og agurk til også, da jeg ikke er kan lide coleslaw :-)

Men husk at tjekke portionsstr. :-)



Tak for hjæpen.. Pitabrød tror jeg ville være mega godt dertil.. Jeg er ikke god til barbecue dressing.. Så det må blive ketchup til mig ..  

Og så vil jeg lave løgringe..

Anmeld

2. november 2012

Muffin_girl

Sally-Slingshot skriver:

Newyorkerbyheart - det er en blog med mange skønne opskrifter, også dem du søger :-)



Den bruger jeg også altid .. Hun har altså bare mange gode..  

Anmeld

2. november 2012

Kay

tarkoflen skriver:



Det kommer an på hvor stor en nakkefilet man starter med og hvor mange man er



naj naj naj... lige meget hvad spises der til der ikke er mere

Anmeld

2. november 2012

tarkoflen

Kay skriver:



naj naj naj... lige meget hvad spises der til der ikke er mere



Det kunne min kæreste nok også meeen det smager bare så lækkert i de friske forårsruller, så det skal der altså være til

Anmeld

2. november 2012

Kay

tarkoflen skriver:



Det kunne min kæreste nok også meeen det smager bare så lækkert i de friske forårsruller, så det skal der altså være til



så skal man tage det fra inden det bliver serveret 

Anmeld

2. november 2012

tarkoflen

Kay skriver:



så skal man tage det fra inden det bliver serveret 



God ide jeg plejer at sige til ham, at det kunne være dejligt hvis der nu også var til dagen efter

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.