AalborgPigen skriver:
Ja ligger du inde med noget af dette ?
Opskrifter på pulledpork, coleslaw og burgerboller...
Jeg er nødt til at få det her på søndag
Det har jeg sådan lyst til .. HAPS!! 
Ihh eeelsker det også, og vi snakkede lige om, at vi skal prøve at lave det i vores nyindkøbte trykkoger!
Nå men i ovnen gør vi således:
Marinerer natten over i yndlingsmarinaden (vores opskrift er fra Bitz madplan)
Om morgenen sættes oven på 95 grader, nakkefileten puttes i en stegepose, husk at lave et lille hul i posen så den ikke springer i luften =) og så skal der også være plads til et stegetermometer i den. Nakkefileten skal op på 77 grader i kernetemperatur. Det tager ca. 10 timer, hvis man bliver utålmodig kan man skrue lidt op for varmen til sidst. og vupti lækker pulled pork. Kødet trækkes fra hinanden og overhældes med en del af den lækre stegesky, så det ikke bliver tørt =)
Coleslaw er efter denne opskrift, dog lige ændret lidt efter egen personlige smag =)
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=1967Og i stedet for burgerboller bager vi disse
http://sofiesblog.looklab.dk/mad/jeg-elsker-br%C3% B8d/Muuuuums vi skal også have det lørdag tror jeg
Anmeld