Opskrift pulled pork, coleslaw og burgerboller..

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1. november 2012

tarkoflen

AalborgPigen skriver:

Ja ligger du inde med noget af dette ? 

Opskrifter på pulledpork, coleslaw og burgerboller... 

 

Jeg er nødt til at få det her på søndag Det har jeg sådan lyst til .. HAPS!!



Ihh eeelsker det også, og vi snakkede lige om, at vi skal prøve at lave det i vores nyindkøbte trykkoger!

Nå men i ovnen gør vi således:

Marinerer natten over i yndlingsmarinaden (vores opskrift er fra Bitz madplan)
Om morgenen sættes oven på 95 grader, nakkefileten puttes i en stegepose, husk at lave et lille hul i posen så den ikke springer i luften =) og så skal der også være plads til et stegetermometer i den. Nakkefileten skal op på 77 grader i kernetemperatur. Det tager ca. 10 timer, hvis man bliver utålmodig kan man skrue lidt op for varmen til sidst. og vupti lækker pulled pork. Kødet trækkes fra hinanden og overhældes med en del af den lækre stegesky, så det ikke bliver tørt =)

Coleslaw er efter denne opskrift, dog lige ændret lidt efter egen personlige smag =)

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=1967

Og i stedet for burgerboller bager vi disse

http://sofiesblog.looklab.dk/mad/jeg-elsker-br%C3% B8d/

Muuuuums vi skal også have det lørdag tror jeg

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. november 2012

Deaktiveret profil

AalborgPigen skriver:

Ja ligger du inde med noget af dette ? 

Opskrifter på pulledpork, coleslaw og burgerboller... 

 

Jeg er nødt til at få det her på søndag Det har jeg sådan lyst til .. HAPS!!



http://rigeligtsmor.dk/opskrift-pulled-pork-i-ovn-med-coleslaw/

Anmeld

1. november 2012

Dot D

Jeg er for træt til at skrive det nu, men prøver at huske det i morgen... Ellers tager du bare fat i mig....

Jeg lavede det i lørdags, og det var såååååååååå lækkert, har en rigtig god burgerbolle-opskrift og dry-rub

Anmeld

1. november 2012

tarkoflen

p.s. resterne smager himmelsk i friske forårsruller dagen efter med masser af lækre grøntsager og så resten af marinaden det lå og stege i som dyppelse =) bare et lille tip i det tilfælde der er en lille rest

Anmeld

2. november 2012

Muffin_girl

Ploffer skriver:



Jeg bruger denne her http://louisalorang.dk/?s=pulled+pork

Og til boller denne : http://gastromand.dk/hjemmelavet-burger-burgerboll er-bof/



Burgerbollerne skal jeg da klar prøve  

Anmeld

2. november 2012

Muffin_girl

tarkoflen skriver:



Ihh eeelsker det også, og vi snakkede lige om, at vi skal prøve at lave det i vores nyindkøbte trykkoger!

Nå men i ovnen gør vi således:

Marinerer natten over i yndlingsmarinaden (vores opskrift er fra Bitz madplan)
Om morgenen sættes oven på 95 grader, nakkefileten puttes i en stegepose, husk at lave et lille hul i posen så den ikke springer i luften =) og så skal der også være plads til et stegetermometer i den. Nakkefileten skal op på 77 grader i kernetemperatur. Det tager ca. 10 timer, hvis man bliver utålmodig kan man skrue lidt op for varmen til sidst. og vupti lækker pulled pork. Kødet trækkes fra hinanden og overhældes med en del af den lækre stegesky, så det ikke bliver tørt =)

Coleslaw er efter denne opskrift, dog lige ændret lidt efter egen personlige smag =)

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=1967

Og i stedet for burgerboller bager vi disse

http://sofiesblog.looklab.dk/mad/jeg-elsker-br%C3% B8d/

Muuuuums vi skal også have det lørdag tror jeg



Har du et link til den marinade ?  

Vi skal have det søndag .. Mums.. 

Anmeld

2. november 2012

Muffin_girl

Freyasmor skriver:



http://rigeligtsmor.dk/opskrift-pulled-pork-i-ovn-med-coleslaw/



Tak  

Anmeld

2. november 2012

Kay

brødreneprises burgerboller er bare de bedste til pull pork  har du plads til en ekstre ved boret? 

Anmeld

2. november 2012

Muffin_girl

Dot D skriver:

Jeg er for træt til at skrive det nu, men prøver at huske det i morgen... Ellers tager du bare fat i mig....

Jeg lavede det i lørdags, og det var såååååååååå lækkert, har en rigtig god burgerbolle-opskrift og dry-rub



Du har glemt det .... Sender du det ikke ? 

Jeg har købt nakkefilet... så jeg er bare klar.. 

Anmeld

2. november 2012

Kay

tarkoflen skriver:

p.s. resterne smager himmelsk i friske forårsruller dagen efter med masser af lækre grøntsager og så resten af marinaden det lå og stege i som dyppelse =) bare et lille tip i det tilfælde der er en lille rest



raster af pull pork?  umuligt!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.