Kyllingefilet. Hvordan?????

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1. oktober 2012

Frk.S

Bellas Mor skriver:



1-1½ time???

Hold da op.. Tvivler på at de skal have så lang tid i ovnen, især på varmluft.

Er du sikker på at de ikke bare skal have en 30 minutters tid? Det plejer jeg at give dem



Jeg ville bestemt heller ikke give dem så lang tid.
Så tror jeg i hvert fald der er temmelig stor risiko for at de bliver pænt tørre.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. oktober 2012

Malene76

Miss Kat skriver:

Du får lige min kusines opskrift! Eller, det er nok ikke hendes, men jeg har den i hvert fald fra hende.

Du tager en kyllingefilet, dækker den i et lag pikantost og dækker den til sidst med bacon.

Steg dem i ovnen til baconen er sprød. Varmluft, 200 grader i ca. 1-1½ time.

Jeg har ikke selv forsøgt at lave dem endnu, men hold op de var gode, da min kusine serverede dem.  Det der pikantost lyder måske klamt, men nej. Meget friskt og ikke tørt.



TAger det virkelig 1-1,5 time i ovnen på 200 grader? Det virker længe på mig

KH Malene

Anmeld

1. oktober 2012

Ccamilla

Profilbillede for Ccamilla
Så er min barsel officielt slut - og ferien begynder :)
Malene76 skriver:

Hej de damer..

Jeg mangler inspiration til hvad jeg skal gøre ved kyllingefiletter. Jeg synes de bliver så tørre når de bliver stegt på panden. Jeg kunne godt tænke mig det blev lidt mere spændende end bare sådan et stykke stegt kyllingefilet. Håber nogle derude har en god opskrift de vil dele.

KH Malene



De kan også paneres - vendes i æg og rasp .
Synes tit mine kyllinge fileter bliver mere møre når jeg har paneret dem og de smager ligeså godt på en bolle dagen efter mmm ...

Anmeld

1. oktober 2012

Malene76

Olivia's Moar skriver:



De kan også paneres - vendes i æg og rasp .
Synes tit mine kyllinge fileter bliver mere møre når jeg har paneret dem og de smager ligeså godt på en bolle dagen efter mmm ...



Tak for forslag. Det er noteret.

KH Malene

Anmeld

2. oktober 2012

Miss Kat

Bellas Mor skriver:



1-1½ time???

Hold da op.. Tvivler på at de skal have så lang tid i ovnen, især på varmluft.

Er du sikker på at de ikke bare skal have en 30 minutters tid? Det plejer jeg at give dem



Jeg syntes faktisk også det lød af meget, men det var sådan, jeg fik præsenteret opskriften.

Anmeld

2. oktober 2012

Miss Kat

Malene76 skriver:



TAger det virkelig 1-1,5 time i ovnen på 200 grader? Det virker længe på mig

KH Malene



Hvis du prøver at lave dem, så giv dem mindre og meld lige tilbage.

Anmeld

3. oktober 2012

Malene76

Miss Kat skriver:



Hvis du prøver at lave dem, så giv dem mindre og meld lige tilbage.



Det gør jeg lige.

Anmeld

3. oktober 2012

lucas<3

jeg plejer og vitse noget porrer (i tyndeskiver) og gullerod (revet) og karry og rosiner i en pande/gryde og så fylder jeg det i kyllingefilerne og i bacon rundt om og i ovnen..   mmm de smager godt

Anmeld

4. oktober 2012

Malene76

lucas<3 skriver:

jeg plejer og vitse noget porrer (i tyndeskiver) og gullerod (revet) og karry og rosiner i en pande/gryde og så fylder jeg det i kyllingefilerne og i bacon rundt om og i ovnen..   mmm de smager godt



Ok. Tak det er skrevet ned.

KH Malene

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.