Kyllingefilet. Hvordan?????

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1. oktober 2012

Malene76

Princesspigen skriver:



man kan jo os skære killingerne i mindre stykker og vende dem på panden med grøntsager, bulliong, krydderier, måske lidt fløde, fedtstof eller soya.. der er et utal af muligheder..  og så ris eller nudler til selvfølgelig



Tusind tak for indslag. Lyder lækkert. Det må vi lige afprøve. Dog med kyllinger og ikke med killinger.   

KH Malene

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. oktober 2012

LilleLene

Malene76 skriver:

Hej de damer..

Jeg mangler inspiration til hvad jeg skal gøre ved kyllingefiletter. Jeg synes de bliver så tørre når de bliver stegt på panden. Jeg kunne godt tænke mig det blev lidt mere spændende end bare sådan et stykke stegt kyllingefilet. Håber nogle derude har en god opskrift de vil dele.

KH Malene



ellers langtids steg dem på panden ved svag varme, så holder de saften

Anmeld

1. oktober 2012

Princesspigen

Malene76 skriver:



Tusind tak for indslag. Lyder lækkert. Det må vi lige afprøve. Dog med kyllinger og ikke med killinger.   

KH Malene



hov, hihi.. sad og så billeder af min venindes killinger lige før  

Anmeld

1. oktober 2012

Frk.S

Jeg laver ofte fyldt kyllingefilet. Hvad man vil have i, er jo efter smag.
Men fx flødeost og pesto og så et stykke bacon eller seranoskinke om. Så skal det bare have ca. ½ time i ovnen. Soltørrede tomater og/eller feta i er også lækkert.

I går lavede min svigermor kyllingefilet i ovnen med madlavningsfløde ved og så pesto på - det var også rigtig godt.

Du kan også skære det i lidt mindre stykker (eller købe dem som er i lidt mindre stykker) og så gnide det ind i en marinade af soya, limesaft, hvidløg og lidt chili - det er mums.

Anmeld

1. oktober 2012

Malene76

Princesspigen skriver:



hov, hihi.. sad og så billeder af min venindes killinger lige før  



 

Anmeld

1. oktober 2012

Malene76

LilleLene skriver:



ellers langtids steg dem på panden ved svag varme, så holder de saften



Tusind tak.

KH Malene

Anmeld

1. oktober 2012

Mor1012

Malene76 skriver:

Hej de damer..

Jeg mangler inspiration til hvad jeg skal gøre ved kyllingefiletter. Jeg synes de bliver så tørre når de bliver stegt på panden. Jeg kunne godt tænke mig det blev lidt mere spændende end bare sådan et stykke stegt kyllingefilet. Håber nogle derude har en god opskrift de vil dele.

KH Malene



anbefaler dig !!! AT VENDE DEM I FINT HAKKET MANDLER BLANDET MED MEL SALT PEBER OG KARRY !!! uMMM OG DE BLIVER SÅÅÅÅ SAFTIGE

Anmeld

1. oktober 2012

Malene76

Frk.S skriver:

Jeg laver ofte fyldt kyllingefilet. Hvad man vil have i, er jo efter smag.
Men fx flødeost og pesto og så et stykke bacon eller seranoskinke om. Så skal det bare have ca. ½ time i ovnen. Soltørrede tomater og/eller feta i er også lækkert.

I går lavede min svigermor kyllingefilet i ovnen med madlavningsfløde ved og så pesto på - det var også rigtig godt.

Du kan også skære det i lidt mindre stykker (eller købe dem som er i lidt mindre stykker) og så gnide det ind i en marinade af soya, limesaft, hvidløg og lidt chili - det er mums.



Nøj det lyder alt sammen lækkert. Det skal vi helt sikkert prøve. Tak for forslag.  

KH Malene

Anmeld

1. oktober 2012

Malene76

Prinsessen<3 skriver:



anbefaler dig !!! AT VENDE DEM I FINT HAKKET MANDLER BLANDET MED MEL SALT PEBER OG KARRY !!! uMMM OG DE BLIVER SÅÅÅÅ SAFTIGE



Lyder lækkert. Det er noteret.  

KH Malene

Anmeld

1. oktober 2012

Bellas Mor

Miss Kat skriver:

Du får lige min kusines opskrift! Eller, det er nok ikke hendes, men jeg har den i hvert fald fra hende.

Du tager en kyllingefilet, dækker den i et lag pikantost og dækker den til sidst med bacon.

Steg dem i ovnen til baconen er sprød. Varmluft, 200 grader i ca. 1-1½ time.

Jeg har ikke selv forsøgt at lave dem endnu, men hold op de var gode, da min kusine serverede dem.  Det der pikantost lyder måske klamt, men nej. Meget friskt og ikke tørt.



1-1½ time???

Hold da op.. Tvivler på at de skal have så lang tid i ovnen, især på varmluft.

Er du sikker på at de ikke bare skal have en 30 minutters tid? Det plejer jeg at give dem

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.