Kogt hamburgerryg

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

20. september 2012

Laulund87

meem skriver:



Tror faktisk som nogle af de andre skriver.. hvid sovs lavet på vandet fra hamburgerryggen.. det ku blive meget godt  



Ja der er jo heldigvis ingen regler så det er bare med at prøve Kan faktisk huske at vi fik stuvet grønlangkål som barn til det, så har alligvel prøvet noget andet

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. september 2012

meem

FrkZier skriver:



jeg kan hverken lide hamberyg eller sennep haha - men mine forældre var vilde med det



Haha ej okay

Uhh jeg synes nu hamburgerryg smager godt

Anmeld

20. september 2012

Bom

Vi får stuvet spinat til vores hamburgryg eller hvid sovs lavet på det vand hamburgryggen er kogt i..
I min verden hører baunaise sauce ikke til en hamburgryg, sorry..

Anmeld

20. september 2012

meem

Baby2påvej skriver:



Herhjemme er det en hvid mælkesovs



hvid sovs it is

Anmeld

20. september 2012

meem

HeXeri skriver:



Bliver jo helt lækkersulten nu - tak for det



hehe så lidt da

Anmeld

20. september 2012

meem

tarkoflen skriver:



Ja det vil jeg tro, det har jeg aldrig lavet.

Men der er to måder at lave det på, enten i en almindelig opbagt sovs eller flødestuvet, hvor man lige rister kålen af kort i smør og så tilsætter fløde eller madlavningsfløde og så salt og peber og evt. lidt muskatnød



okay Jeg tror det bliver hvid sovs idag.. men skal da helt sikkert prøve at lave det andet også, ku være man sku lave det til resterne imorgen 

Anmeld

20. september 2012

2babygirls

meem skriver:



hvid sovs it is



Anmeld

20. september 2012

meem

Laulund87 skriver:



Ja der er jo heldigvis ingen regler så det er bare med at prøve Kan faktisk huske at vi fik stuvet grønlangkål som barn til det, så har alligvel prøvet noget andet



Det er der også en anden der har skrevet man kan

tror aldrig jeg har smagt grønlangkål.. det må prøves en dag

Anmeld

20. september 2012

Laulund87

meem skriver:



Det er der også en anden der har skrevet man kan

tror aldrig jeg har smagt grønlangkål.. det må prøves en dag



Jeg elsker det, men enten hader man det eller elsker det hehe

Anmeld

20. september 2012

tarkoflen

meem skriver:



okay Jeg tror det bliver hvid sovs idag.. men skal da helt sikkert prøve at lave det andet også, ku være man sku lave det til resterne imorgen 



Altså den hvide sovs er vel egentlig en opbagt sovs, så kan du bare tilsætte grønlangkål i morgen og så får l to slags sovs, så det ikke bare er helt det samme to dage i træk

Uhmm nu får jeg også lyst til det og kæresten kan ikke lide hamburgerryg

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.