Kogt hamburgerryg

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

20. september 2012

Laulund87

meem skriver:



Så har kæresten faktisk ret.. haha.. det havde jeg ikke regnet med



Haha jeg kan ikke forestille mig at spise en anden sauce til

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. september 2012

HeXeri

meem skriver:

Ej hvor er det pinligt !

Det er evigheder siden vi har fået kogt hamburgerryg herhjemme sidst, og nu er problemet.. Hvilken sovs spiser man nu til ?!

Vi skal ha' kartofler og kogte grønsager til.. Min kæreste mener det er bearnaise sauce, min søster mener det er brun sovs, min livline (mor ) er på arbejde så kan ikke snakke...

Er der nogen herinde der ved hvad der bare lige er aller' bedst ?



Herhjemme får vi hvid sovs til, lavet på vandet fra hamburgerryg-vandet og blomkål til

En skam vi skal have grøntkålssuppe idag

Anmeld

20. september 2012

meem

HeXeri skriver:



Herhjemme får vi hvid sovs til, lavet på vandet fra hamburgerryg-vandet og blomkål til

En skam vi skal have grøntkålssuppe idag



Det lyder jo som en super idé.. hvid sovs it is !

Anmeld

20. september 2012

meem

tarkoflen skriver:



Hi hi ja det kan man sige men grønlangkål kan man købe frosset og så skal der bare lidt fløde i, så det er ret nemt ja og så selvfølgelig smages til med salt og peber!



stod og lavede stuvet spinat til frikadellerne her den anden dag.. det er vel egentlig lidt samme fremgangsmåde ?

Anmeld

20. september 2012

EnGodMor

**Ønskebabyen skriver:



En hvid sovs lavet på vandet fra hamurryggen



 lige mine ord

Anmeld

20. september 2012

FrkZier

meem skriver:



Puhh hvis vi så bare ku' li' sennep



jeg kan hverken lide hamberyg eller sennep haha - men mine forældre var vilde med det

Anmeld

20. september 2012

2babygirls

meem skriver:

Ej hvor er det pinligt !

Det er evigheder siden vi har fået kogt hamburgerryg herhjemme sidst, og nu er problemet.. Hvilken sovs spiser man nu til ?!

Vi skal ha' kartofler og kogte grønsager til.. Min kæreste mener det er bearnaise sauce, min søster mener det er brun sovs, min livline (mor ) er på arbejde så kan ikke snakke...

Er der nogen herinde der ved hvad der bare lige er aller' bedst ?



Herhjemme er det en hvid mælkesovs

Anmeld

20. september 2012

meem

Laulund87 skriver:



Haha jeg kan ikke forestille mig at spise en anden sauce til



Tror faktisk som nogle af de andre skriver.. hvid sovs lavet på vandet fra hamburgerryggen.. det ku blive meget godt  

Anmeld

20. september 2012

HeXeri

meem skriver:



Det lyder jo som en super idé.. hvid sovs it is !



Bliver jo helt lækkersulten nu - tak for det

Anmeld

20. september 2012

tarkoflen

meem skriver:



stod og lavede stuvet spinat til frikadellerne her den anden dag.. det er vel egentlig lidt samme fremgangsmåde ?



Ja det vil jeg tro, det har jeg aldrig lavet.

Men der er to måder at lave det på, enten i en almindelig opbagt sovs eller flødestuvet, hvor man lige rister kålen af kort i smør og så tilsætter fløde eller madlavningsfløde og så salt og peber og evt. lidt muskatnød

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.