Jeres bedste persillesovs, kom :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7. august 2012

Dinna88

HeidiØ skriver:



Ja, det havde jeg også tænkt mig, men så kom min mutti med et oooordentlig bundt persille fra haven, og så var det at jeg var bange for det pludselig sku blive for gammelt



Nåååååååå okay Nuvel - persillesauce er også noget nemmere end at lave. Så er du i hvert fald fri for at stå og piske i en halv time

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. august 2012

tarkoflen

HeidiØ skriver:



Ja, det havde jeg også tænkt mig, men så kom min mutti med et oooordentlig bundt persille fra haven, og så var det at jeg var bange for det pludselig sku blive for gammelt



Du kan sagtens fryse persille og så bruge det i sovs senere

Med hensyn til sovsen, så laver jeg den på samme måde som de andre

Anmeld

7. august 2012

trunte89

Jeg plejer at tage en halv liter mælk, en lille dl mel og lade det koge op. Så noget salt, peber, sukker og evt,jævne den lidt mere. Og så persille i. Synes det smager lige så godt som hvis den er bagt op.

Anmeld

7. august 2012

HeidiØ

tarkoflen skriver:



Du kan sagtens fryse persille og så bruge det i sovs senere

Med hensyn til sovsen, så laver jeg den på samme måde som de andre



Nå ja, vidste jeg da egentlig godt man ku

Anmeld

7. august 2012

HeidiØ

trunte89 skriver:

Jeg plejer at tage en halv liter mælk, en lille dl mel og lade det koge op. Så noget salt, peber, sukker og evt,jævne den lidt mere. Og så persille i. Synes det smager lige så godt som hvis den er bagt op.



Jeg tænker osse det er den metode jeg prøver

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.