Jeres bedste persillesovs, kom :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.428 visninger
24 svar
0 synes godt om
7. august 2012

HeidiØ

En god opskrift, trin for trin, søges.. Hvordan laver I jeres?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. august 2012

MariaKyedDK

HeidiØ skriver:

En god opskrift, trin for trin, søges.. Hvordan laver I jeres?



Min metode!:

- Tager en gryde i skabet

- Tager 50 gram margarine, og smelter det

- når margarinen er smeltet , kommer jeg Mel i, og laver en '' bolledej'' kalder man det det ? .. håber du ved hva jeg mener...

- derefter mælk i, lidt efter lidt, indtil sovsen har den tykkelse man ønsker

-bagefter kommer jeg persille i, jeg kommer meget persille i, og så er persillesovsen færdig

 

Anmeld

7. august 2012

MariaKyedDK

MariaKyedDK skriver:



Min metode!:

- Tager en gryde i skabet

- Tager 50 gram margarine, og smelter det

- når margarinen er smeltet , kommer jeg Mel i, og laver en '' bolledej'' kalder man det det ? .. håber du ved hva jeg mener...

- derefter mælk i, lidt efter lidt, indtil sovsen har den tykkelse man ønsker

-bagefter kommer jeg persille i, jeg kommer meget persille i, og så er persillesovsen færdig

 



og salt og peber til sidst selvfølgelig indtil den smager så fantastisk som  man vil ha den

Anmeld

7. august 2012

HeidiØ

MariaKyedDK skriver:



og salt og peber til sidst selvfølgelig indtil den smager så fantastisk som  man vil ha den



Tak

Hehe er glad for du lige fortalte du starter med en gryde i skabet

Anmeld

7. august 2012

MariaKyedDK

HeidiØ skriver:



Tak

Hehe er glad for du lige fortalte du starter med en gryde i skabet



Hahahahaha

Anmeld

7. august 2012

MissTas

MariaKyedDK skriver:



Min metode!:

- Tager en gryde i skabet

- Tager 50 gram margarine, og smelter det

- når margarinen er smeltet , kommer jeg Mel i, og laver en '' bolledej'' kalder man det det ? .. håber du ved hva jeg mener...

- derefter mælk i, lidt efter lidt, indtil sovsen har den tykkelse man ønsker

-bagefter kommer jeg persille i, jeg kommer meget persille i, og så er persillesovsen færdig

 



hopper med her.. bruger evt. lidt kartoffelvand også, så den får lidt mere smag

Anmeld

7. august 2012

lucas<3

MariaKyedDK skriver:



Min metode!:

- Tager en gryde i skabet

- Tager 50 gram margarine, og smelter det

- når margarinen er smeltet , kommer jeg Mel i, og laver en '' bolledej'' kalder man det det ? .. håber du ved hva jeg mener...

- derefter mælk i, lidt efter lidt, indtil sovsen har den tykkelse man ønsker

-bagefter kommer jeg persille i, jeg kommer meget persille i, og så er persillesovsen færdig

 



lige præcis ..
masser a persille..

jeg putter i så det er næsten grønt.. mmmm ..

Anmeld

7. august 2012

MariaKyedDK

MissTas skriver:



hopper med her.. bruger evt. lidt kartoffelvand også, så den får lidt mere smag



nogen gange har jeg kommet lidt af fedtstoffet i sovsen som jeg har stegt flæsket i, men det kan godt blive lidt for '' fedeagtigt'' ...

Anmeld

7. august 2012

MariaKyedDK

lucas<3 skriver:



lige præcis ..
masser a persille..

jeg putter i så det er næsten grønt.. mmmm ..



Hehe Ja det gør jeg også min svigermor synes det er klamt, men altså , det hedder PERSILLE sovs, og det smager bare så meget Friskere med godt med persille i

Anmeld

7. august 2012

Dinna88

MariaKyedDK skriver:



Min metode!:

- Tager en gryde i skabet

- Tager 50 gram margarine, og smelter det

- når margarinen er smeltet , kommer jeg Mel i, og laver en '' bolledej'' kalder man det det ? .. håber du ved hva jeg mener...

- derefter mælk i, lidt efter lidt, indtil sovsen har den tykkelse man ønsker

-bagefter kommer jeg persille i, jeg kommer meget persille i, og så er persillesovsen færdig

 



Det hedder en smørbolle

TS: Jeg gør det samme. Dog med både vand og mælk. Jeg skal ikke have en tyk sauce. Og så mener min mor at det er strengt forbudt at putte andet end salt og persille i

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.