Tunmousse uden fløde - har du en opskrift?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

28. juli 2012

Maja88

AalborgPigen skriver:



Tak Den må jeg prøve næste gang



den r så nem og lækkrr

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. juli 2012

L&V

AalborgPigen skriver:



Jeg putter altid fløde i Og det gider jeg ik længere .. Så nu prøver jeg den jeg fik af JulieE



Nej ud med det fløde altså

Anmeld

28. juli 2012

Muffin_girl

Månsson skriver:



Nej ud med det fløde altså



Ja for pokker Man kan jo sagtens undvære det  

Anmeld

28. juli 2012

Carl-Emil's mor

AalborgPigen skriver:

Så vil jeg gerne låne den



Så simpelt som:

Ultrafint hakket løg

Tun i vand

Fromage Fraish

Citron peber fra SantaMaria

Man kan også komme smør i

Anmeld

28. juli 2012

Muffin_girl

Carl-Emil's mor skriver:



Så simpelt som:

Ultrafint hakket løg

Tun i vand

Fromage Fraish

Citron peber fra SantaMaria

Man kan også komme smør i



Bliver det ikke mere sådan mere tun salat, når der ikke er husblas i ?

Anmeld

28. juli 2012

L&V

AalborgPigen skriver:

J

Ja for pokker Man kan jo sagtens undvære det  



Ja selv om det er en dejlig ting. men har nu aldrig brugt det eller husblast i tun mousse før så der kan det sagtens undværes. go appetit med tun mousseen

Anmeld

28. juli 2012

Carl-Emil's mor

AalborgPigen skriver:



Bliver det ikke mere sådan mere tun salat, når der ikke er husblas i ?



Nope

Det handler om at ramme den rigtige mængde forhold

Jeg lavede den med smør ( for lige at lade den smelte ekstra på tungen ) til min søns dåb og måtte udlevere opskriften gentagende gange efter til gæsterne

Anmeld

28. juli 2012

Muffin_girl

Månsson skriver:



Ja selv om det er en dejlig ting. men har nu aldrig brugt det eller husblast i tun mousse før så der kan det sagtens undværes. go appetit med tun mousseen



Heller ikke husblas ? Tak skal du have søde

Anmeld

28. juli 2012

Muffin_girl

Carl-Emil's mor skriver:



Nope

Det handler om at ramme den rigtige mængde forhold

Jeg lavede den med smør ( for lige at lade den smelte ekstra på tungen ) til min søns dåb og måtte udlevere opskriften gentagende gange efter til gæsterne



Okay Så skal jeg nok bare lige lære dit trick Hihi.. Og prøve som du gør

Anmeld

28. juli 2012

Carl-Emil's mor

AalborgPigen skriver:



Okay Så skal jeg nok bare lige lære dit trick Hihi.. Og prøve som du gør



du kan finde masser af opskrifter på dk-kogebogen hvis du skal have nogle af følge efter

jeg laver den bare på øjemål så kan ikke give dig det præcise svar

Men jeg blender nogle gange halvdelen af tunen med stavblenderen en kort tur for at det bliver ekstra jævnt

Eller en tur i foodproceseren burde også kunne gøre det

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.