Forloren hare / fars brød GOD opskrift søges

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

17. juni 2012

bøllen

AalborgPigen skriver:



Når farsbrødet er færdigt. Pakker jeg det lige ind i sølvpapir.. Og hælder en smule vand i faddet . Sådan at jeg får det gode med Og bruger det til sovs. Men jeg tilsætter altid fløde/mælk og ekstra ribsgele og tit også en boullion terning i sovsen.. 



perfekt det må vi prøve også med ribsgele på brødet. 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. juni 2012

Muffin_girl

Bøllen skriver:



perfekt det må vi prøve også med ribsgele på brødet. 



JEG ELSKER RIBSGELE ... 

Anmeld

17. juni 2012

bøllen

AalborgPigen skriver:



JEG ELSKER RIBSGELE ... 



 hi hi

Anmeld

17. juni 2012

Omonigho

Åh...så blev man da lige sulten!

Jeg plejer at lave en god frikadellefars, og så æblestykker i midten og baconskiver ovenpå, og lidt boullion i fadet- ligesom mormor gjorde!

Æblerne giver sovsen en helt fantastisk smag!

Sovsen skal jo så også liiiige have et lille skvæt fløde og en tsk sukker, og så skal der nye kartofler og MASSER af ribsgelé til!

Yummy!

Anmeld

17. juni 2012

La´chrissen

Bøllen skriver:



jeps skal nemlig bare være en helt alm farsbrød, har aldrig lavet det . Tænkte det skulle vi prøve

troede faktisk det kun var svinefars



Bruger også tit bare svinekød, men man kan også købe det blandet

og så med en god sovs med ribs gele i og nye kartofler. mmm

Anmeld

17. juni 2012

Koen.

Bøllen skriver:

J

Troede fars brød var med svine fars

men det lyder super lækkert - ingen væde ved ?



Jeg er ikke så vild med svine fars derfor nej Baconen gør det ikke bliver tørt

Anmeld

17. juni 2012

bøllen

tanja. skriver:



Jeg er ikke så vild med svine fars derfor nej Baconen gør det ikke bliver tørt



nå ok  tænkte mere væde til at lave sovs af ...

Anmeld

17. juni 2012

bøllen

La´chrissen skriver:



Bruger også tit bare svinekød, men man kan også købe det blandet

og så med en god sovs med ribs gele i og nye kartofler. mmm



ja ved det findes blandet bruger det til nogle fars bøffer med bacon & ost

jeps nemlig har lige købt nye kartofler og har nemlig en del svinefars . Tror vi skal prøve nogen andet end boller/karry - frikadeller

Anmeld

17. juni 2012

bøllen

Omonigho skriver:

Åh...så blev man da lige sulten!

Jeg plejer at lave en god frikadellefars, og så æblestykker i midten og baconskiver ovenpå, og lidt boullion i fadet- ligesom mormor gjorde!

Æblerne giver sovsen en helt fantastisk smag!

Sovsen skal jo så også liiiige have et lille skvæt fløde og en tsk sukker, og så skal der nye kartofler og MASSER af ribsgelé til!

Yummy!



Og så blev jeg da lige sulten

Altså bare æblestykker inden i farsen ? Og bare boulion vand ved ikke fløde ( før bagefter )

Anmeld

17. juni 2012

Bassemor<3

Rør en svinefars med løg, salt, peber, hvidløg, revet gulerod. (skal være FINT revet) mælk, æg og mel.

Kom halvdelen i et indfast fad, og læg så fint snittede porre på i et lag, og lig så resten af farsen på, dæk med bacon og så i ovnen ! MUMS !

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.