Forloren hare / fars brød GOD opskrift søges

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

17. juni 2012

Muffin_girl

Maja_4000 skriver:




Jeg kommer bare ribsgeleen i sovsen



Jeg putter det i begge dele

JEG ELSKER RIBSGELE 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. juni 2012

Muffin_girl

Bøllen skriver:



Putter du det ovenpå farsbrødet ? altså ribsgelen ?

Og inden væde ved ??



Ja ovenpå.. Og ingen væde ved.. Fordi der kommer så meget fra baconen.. Så plejer jeg aldrig..Og det virker gangske fint

Anmeld

17. juni 2012

BabyMus

Bøllen skriver:



Den har jeg da hvis den kogebog  måske jeg skulle kikke i den.



Ja gør lige det, den er super!

Anmeld

17. juni 2012

bøllen

La´chrissen skriver:



Mmm så sidder man lige her skrup sulten

Jeg laver det ikke ud fra en opskrift, men jeg kan fortælle dig hvad jeg kommer i.

Det har en meget traditionel smag uden alt muligt græsk inspireret

Hakket svin Og evt med kalv.

1-2 æg

1 stort revet rødløg

lidt mælk

paprika

peber

salt

sennep

mel ( enten hvedemel, grahams eller grov)

Bacon til at dække alt farsen med.

Jeg mener det er det.

Og så noget væske i fadet enten mælk eller boullionvand. Bare så der er lidt i kanten rundt



jeps skal nemlig bare være en helt alm farsbrød, har aldrig lavet det . Tænkte det skulle vi prøve

troede faktisk det kun var svinefars

Anmeld

17. juni 2012

bøllen

AalborgPigen skriver:



Ja ovenpå.. Og ingen væde ved.. Fordi der kommer så meget fra baconen.. Så plejer jeg aldrig..Og det virker gangske fint



Men hva så med sovs  ( vi elsker sovs )

Anmeld

17. juni 2012

Maja_4000

AalborgPigen skriver:



Jeg putter det i begge dele

JEG ELSKER RIBSGELE 



Det kunne være at jeg skulle prøve det Kommer du det bare udenpå baconet ? :b

Anmeld

17. juni 2012

bøllen

tanja. skriver:

Farsbrød:

oksekød
mel
æg
salt
peber
rød peber
feta
hvidløg

alt er på slump alt efter hvor mange vi bliver

Men røre alt sammen i en skål og smækker "dejen" i et ildfast fad og ligger så bacon skiver over så farsbrødet er dækket, ind i oven til det er færdigt

smager MUMS!!



Troede fars brød var med svine fars

men det lyder super lækkert - ingen væde ved ?

Anmeld

17. juni 2012

bøllen

BabyMus skriver:



Ja gør lige det, den er super!



super det er jo tons af opskrifter men hvorfor en smager lige godt.

Er ikke god til nyt, gider ikke bruge tid og det så ikke smager godt

Anmeld

17. juni 2012

Muffin_girl

Bøllen skriver:



Men hva så med sovs  ( vi elsker sovs )



Når farsbrødet er færdigt. Pakker jeg det lige ind i sølvpapir.. Og hælder en smule vand i faddet . Sådan at jeg får det gode med Og bruger det til sovs. Men jeg tilsætter altid fløde/mælk og ekstra ribsgele og tit også en boullion terning i sovsen.. 

Anmeld

17. juni 2012

Muffin_girl

Maja_4000 skriver:



Det kunne være at jeg skulle prøve det Kommer du det bare udenpå baconet ? :b



Jeg tager bare en tsk og ligger små "klumper" rundt omkring på farsbrødet uden på baconen Mmmmm... 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.