Koldhæve/langtidshæve

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

9. juni 2012

Mor til Ella

AalborgPigen skriver:



Jeg har en rigtig god opskrift.. Vil du have den ?



Ej, må jeg ikke også få den

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. juni 2012

Muffin_girl

Mor til Ella skriver:



Ej, må jeg ikke også få den



Self.. Jeg bruger disse 3

http://www.anjao.com/koldh%C3%A6vede-boller-med-kerner/

http://louiseslaekkerier.blogspot.dk/2011/06/koldhvede-boller.html

http://www.frkuldbjerg.dk/2011/03/koldhvede-grovboller.html

Jeg har en der er MEGA god.. Den skal jeg nok finde imorgen.: Men disse 3 er fantastiske.. 

Men det vigtigste er som sagt at man ikke putter ALT for meget gær i.. Og at man ikke ælter for meget.. Det er noget med at hævetiden i køleren, nærmest ælter dejen for en .. Og så gør jeg det at jeg altid erstatter sukkeret med honning .. Og bruger tit hvid hvedemel.. 

Og så lader jeg altid bollerne efterhæve på pladen i 30 min  

Anmeld

9. juni 2012

Savannah

Brug 1/3 mindre gær, lad dejen hæve med film natten over i køleskab, sæt dem på bagepladen med våde fingre, så hænger dejen ikke i. Lad dem efterhæve på pladen i 30 minutter og bag.. Det skal nok blive godt

Anmeld

9. juni 2012

Mussen2

Sally-Slingshot skriver:

Brug 1/3 mindre gær, lad dejen hæve med film natten over i køleskab, sæt dem på bagepladen med våde fingre, så hænger dejen ikke i. Lad dem efterhæve på pladen i 30 minutter og bag.. Det skal nok blive godt



Anmeld

9. juni 2012

Pige2009

Tullebobs skriver:

Ja så passer det med de 15 g jo også ca.  Jeg bager aldrig andet end koldhævede boller - det er så nemt

Dejen er jo lidt klistret (den skal bare røres sammen, ikke noget med at ælte det), så jeg plejer at sætte bollerne på pladen med våde fingre, så hænger den ikke i. Boller ser noget tilfældige ud, men de hæver flot op. Jeg plejer at lave dem efterhæve 10-15 min på pladen inden jeg bager dem.

Prøv også at google 'verdens bedste brød' - og det er det

God bagelyst fra Trine



Samme her

Anmeld

9. juni 2012

Muffin_girl

Tullebobs skriver:

Ja så passer det med de 15 g jo også ca.  Jeg bager aldrig andet end koldhævede boller - det er så nemt

Dejen er jo lidt klistret (den skal bare røres sammen, ikke noget med at ælte det), så jeg plejer at sætte bollerne på pladen med våde fingre, så hænger den ikke i. Boller ser noget tilfældige ud, men de hæver flot op. Jeg plejer at lave dem efterhæve 10-15 min på pladen inden jeg bager dem.

Prøv også at google 'verdens bedste brød' - og det er det

God bagelyst fra Trine



Hvad er verdens bedste brød for noget ?  

Anmeld

9. juni 2012

Tullebobs

AalborgPigen skriver:



Hvad er verdens bedste brød for noget ?  



Prøv at google det

Det hedder simpelthen 'verdens bedste brød' - og det er super simpelt at lave - men det koldhævet og tager derfor tid, men det er det hele værd. Det slår de fleste bageres brød

 

Anmeld

9. juni 2012

Muffin_girl

Tullebobs skriver:



Prøv at google det

Det hedder simpelthen 'verdens bedste brød' - og det er super simpelt at lave - men det koldhævet og tager derfor tid, men det er det hele værd. Det slår de fleste bageres brød

 



Det skal jeg da prøve  

Anmeld

10. juni 2012

Mor til Ella

AalborgPigen skriver:



Self.. Jeg bruger disse 3

http://www.anjao.com/koldh%C3%A6vede-boller-med-kerner/

http://louiseslaekkerier.blogspot.dk/2011/06/koldhvede-boller.html

http://www.frkuldbjerg.dk/2011/03/koldhvede-grovboller.html

Jeg har en der er MEGA god.. Den skal jeg nok finde imorgen.: Men disse 3 er fantastiske.. 

Men det vigtigste er som sagt at man ikke putter ALT for meget gær i.. Og at man ikke ælter for meget.. Det er noget med at hævetiden i køleren, nærmest ælter dejen for en .. Og så gør jeg det at jeg altid erstatter sukkeret med honning .. Og bruger tit hvid hvedemel.. 

Og så lader jeg altid bollerne efterhæve på pladen i 30 min  



Ej de ser virkelig også gode ud

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.