Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
AalborgPigen skriver: Jeg har en rigtig god opskrift.. Vil du have den ?
Jeg har en rigtig god opskrift.. Vil du have den ?
Ej, må jeg ikke også få den
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Mor til Ella skriver: Ej, må jeg ikke også få den
Self.. Jeg bruger disse 3
http://www.anjao.com/koldh%C3%A6vede-boller-med-kerner/
http://louiseslaekkerier.blogspot.dk/2011/06/koldhvede-boller.html
http://www.frkuldbjerg.dk/2011/03/koldhvede-grovboller.html
Jeg har en der er MEGA god.. Den skal jeg nok finde imorgen.: Men disse 3 er fantastiske..
Men det vigtigste er som sagt at man ikke putter ALT for meget gær i.. Og at man ikke ælter for meget.. Det er noget med at hævetiden i køleren, nærmest ælter dejen for en .. Og så gør jeg det at jeg altid erstatter sukkeret med honning .. Og bruger tit hvid hvedemel..
Og så lader jeg altid bollerne efterhæve på pladen i 30 min
AalborgPigen skriver: Jeg bruger nogle forskellige .. Du får lige mine ynglings http://www.anjao.com/koldh%C3%A6vede-boller-med-kerner/ http://louiseslaekkerier.blogspot.dk/2011/06/koldhvede-boller.html http://www.frkuldbjerg.dk/2011/03/koldhvede-grovboller.html
Jeg bruger nogle forskellige .. Du får lige mine ynglings
Sally-Slingshot skriver: Brug 1/3 mindre gær, lad dejen hæve med film natten over i køleskab, sæt dem på bagepladen med våde fingre, så hænger dejen ikke i. Lad dem efterhæve på pladen i 30 minutter og bag.. Det skal nok blive godt
Brug 1/3 mindre gær, lad dejen hæve med film natten over i køleskab, sæt dem på bagepladen med våde fingre, så hænger dejen ikke i. Lad dem efterhæve på pladen i 30 minutter og bag.. Det skal nok blive godt
Tullebobs skriver: Ja så passer det med de 15 g jo også ca. Jeg bager aldrig andet end koldhævede boller - det er så nemt Dejen er jo lidt klistret (den skal bare røres sammen, ikke noget med at ælte det), så jeg plejer at sætte bollerne på pladen med våde fingre, så hænger den ikke i. Boller ser noget tilfældige ud, men de hæver flot op. Jeg plejer at lave dem efterhæve 10-15 min på pladen inden jeg bager dem. Prøv også at google 'verdens bedste brød' - og det er det God bagelyst fra Trine
Ja så passer det med de 15 g jo også ca. Jeg bager aldrig andet end koldhævede boller - det er så nemt
Dejen er jo lidt klistret (den skal bare røres sammen, ikke noget med at ælte det), så jeg plejer at sætte bollerne på pladen med våde fingre, så hænger den ikke i. Boller ser noget tilfældige ud, men de hæver flot op. Jeg plejer at lave dem efterhæve 10-15 min på pladen inden jeg bager dem.
Prøv også at google 'verdens bedste brød' - og det er det
God bagelyst fra Trine
Samme her
Hvad er verdens bedste brød for noget ?
AalborgPigen skriver: Hvad er verdens bedste brød for noget ?
Prøv at google det
Det hedder simpelthen 'verdens bedste brød' - og det er super simpelt at lave - men det koldhævet og tager derfor tid, men det er det hele værd. Det slår de fleste bageres brød
Tullebobs skriver: Prøv at google det Det hedder simpelthen 'verdens bedste brød' - og det er super simpelt at lave - men det koldhævet og tager derfor tid, men det er det hele værd. Det slår de fleste bageres brød
Det skal jeg da prøve
AalborgPigen skriver: Self.. Jeg bruger disse 3 http://www.anjao.com/koldh%C3%A6vede-boller-med-kerner/ http://louiseslaekkerier.blogspot.dk/2011/06/koldhvede-boller.html http://www.frkuldbjerg.dk/2011/03/koldhvede-grovboller.html Jeg har en der er MEGA god.. Den skal jeg nok finde imorgen.: Men disse 3 er fantastiske.. Men det vigtigste er som sagt at man ikke putter ALT for meget gær i.. Og at man ikke ælter for meget.. Det er noget med at hævetiden i køleren, nærmest ælter dejen for en .. Og så gør jeg det at jeg altid erstatter sukkeret med honning .. Og bruger tit hvid hvedemel.. Og så lader jeg altid bollerne efterhæve på pladen i 30 min
Ej de ser virkelig også gode ud
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128