Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
trunte89 skriver: Det helt iorden Jeg plejer at klippe den op gennem brystkasse med det være, og ryggen. ( sådan at der stikker et ben op ( ved ikke lige hvad det er på kyllingen der stikker op )) starter med at klippe 'numsen' af, og så op gennem brystet.Men du kan også godt klippe det i stykker inden du kommer den i ovnen ( ligesom de stykker man kan købe ) så skal det bare have knap så lang tid.Hber ikke det lyder alt for indviklet
Det helt iorden Jeg plejer at klippe den op gennem brystkasse med det være, og ryggen. ( sådan at der stikker et ben op ( ved ikke lige hvad det er på kyllingen der stikker op )) starter med at klippe 'numsen' af, og så op gennem brystet.Men du kan også godt klippe det i stykker inden du kommer den i ovnen ( ligesom de stykker man kan købe ) så skal det bare have knap så lang tid.Hber ikke det lyder alt for indviklet
Tusind tak for hjælpen! nu er det gjort som du har beskrevet og den er i ovnen :-) Så må vi se hvordan det smager...
Tusind tak for hjælpen!
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Sara. skriver: Tusind tak for hjælpen! nu er det gjort som du har beskrevet og den er i ovnen :-) Så må vi se hvordan det smager... Tusind tak for hjælpen!
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128