En hel kylling

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. juni 2012

Sara.

trunte89 skriver:



Det helt iorden
Jeg plejer at klippe den op gennem brystkasse med det være, og ryggen. ( sådan at der stikker et ben op ( ved ikke lige hvad det er på kyllingen der stikker op )) starter med at klippe 'numsen' af, og så op gennem brystet.
Men du kan også godt klippe det i stykker inden du kommer den i ovnen ( ligesom de stykker man kan købe ) så skal det bare have knap så lang tid.

Hber ikke det lyder alt for indviklet



Tusind tak for hjælpen! nu er det gjort som du har beskrevet og den er i ovnen :-) Så må vi se hvordan det smager...

 

Tusind tak for hjælpen!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. juni 2012

trunte89

Sara. skriver:



Tusind tak for hjælpen! nu er det gjort som du har beskrevet og den er i ovnen :-) Så må vi se hvordan det smager...

 

Tusind tak for hjælpen!



DEt var så lidt, håber det var godt

Anmeld

6. juni 2012

Savannah

Gammeldaws med kartofler, brun sovs (lavet på væden fra kyllingen) og agurkesalat.. måååms!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.