En hel kylling

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. juni 2012

Masig

9510 skriver:

Stop den med persille og kog den i en gryde,

med sovs(lavet af vandet den er kogt i) og kartofler



Lige nøjagtig mit forslag... Det smager bare SÅ godt.. Og så med nye kartofler til

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. juni 2012

trunte89

Sara. skriver:



Hvor lang tid skal den have i ovnen og ved hvor mange grader?

Vi har nemlig også en hel kylling vi skal have til aftensmad idag...



200 grader, og jeg giver den en 50 minutter ca.

Anmeld

6. juni 2012

Sara.

trunte89 skriver:



200 grader, og jeg giver den en 50 minutter ca.



Tak :-)

Skal der noget væde til kyllingen?

 

Anmeld

6. juni 2012

trunte89

Sara. skriver:



Tak :-)

Skal der noget væde til kyllingen?

 



Nej, bare på et stykke bagepapir da det snasker godt

Anmeld

6. juni 2012

Sara.

trunte89 skriver:



Nej, bare på et stykke bagepapir da det snasker godt



Okay :-) Mange tak for din hjælp!!!!

Anmeld

6. juni 2012

trunte89

Sara. skriver:



Okay :-) Mange tak for din hjælp!!!!



Det var så lidt håber det bliver godt

Anmeld

6. juni 2012

Nettemor

Vi koger den ofte. Og så enten med karry sovs til eller med sursød sovs  Det er lækkert..

Anmeld

6. juni 2012

Sara.

trunte89 skriver:



Nej, bare på et stykke bagepapir da det snasker godt



Nu når det er sådan en hel kylling... skærer du den så i stykker inden du putter den i ovnen?

(undskyld de dumme spørgsmål, men jeg laver aldrig mad.. det plejer min kæreste stå for, men idag vil jeg prøve at gå igang med det:-) Han ligger nemlig og sover på sofaen...)

Anmeld

6. juni 2012

trunte89

Sara. skriver:



Nu når det er sådan en hel kylling... skærer du den så i stykker inden du putter den i ovnen?

(undskyld de dumme spørgsmål, men jeg laver aldrig mad.. det plejer min kæreste stå for, men idag vil jeg prøve at gå igang med det:-) Han ligger nemlig og sover på sofaen...)



Det helt iorden
Jeg plejer at klippe den op gennem brystkasse med det være, og ryggen. ( sådan at der stikker et ben op ( ved ikke lige hvad det er på kyllingen der stikker op )) starter med at klippe 'numsen' af, og så op gennem brystet.
Men du kan også godt klippe det i stykker inden du kommer den i ovnen ( ligesom de stykker man kan købe ) så skal det bare have knap så lang tid.

Hber ikke det lyder alt for indviklet

Anmeld

6. juni 2012

**Ønskebabyen

Mussen2 skriver:

Djeg har en hel fersk kylling, som jeg skal have brugt i dag.

Har i en god opskrift eller ide til tilberedning. Skal være børnevenlig



Uhh ja, PÅ GRILLEN MED DEN! :-D :-D det bliver SÅ godt. :-D

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.