Anonym skriver:
Uhh lækkert - du må meget gerne sende opskrifter - i sær på rugbrød, hvis du sidder inde med sådan en? 
Super rugbrød uden kerner (kerner er fu***** dyrer)
Ca. 2 brød
Dag 1:
Fordej
2,5 dl. Lunkent vand (30°C)
2 dl rugmel
1 dl surdej
Dag 2
6 dl lunkent vand (40°C)
200g speltmel
1 spsk salt
600 g rugmel
1-2 spsk maltmel efter behag (kan sagtens udelades, men smager godt, kan bl.a. købes hos specialkøbmanden)
Dag 1
Bland mel, vand og surdej sammen. Husk at tage surdej fra.
Lad fordejen stå og hvile et lunt sted i ca. 12 timer.
Dag 2
Bland fordej, vand, speltmel, salt, rugmel og maltmel sammen. Ælt godt i hånden eller på maskine indtil dejen er blød og smidig.
Smør 2 forme med smør. Hæld dejen i formene og pensl brødene med vand.
Sæt brødene til hævning ved stue temperatur med et fugtigt klæde over i 2-4 timer (de skal hæve ca. 2 cm)
Bag brødene ved 200°C (varmluft 190°C) i ca. 85 min. (kerne temp. På 98 til de nørdede)
Wokmad
kyllinge filet (ca. 1/2 pr. næse)
sød chilisauce
soya
evt. citron og farin
1/4-1/2 hvidkål afhængig af størrelse
1 lille broccoli
2-3 gulerødder
1 squash
1 ps. sukkerærter
1 rød peber
1 løg
2-4 forårsløg
olie og oystersouce
kyllingen skærer du i strimler og marinere i en marinade af soya og chilisouce og hvis du har, så lidt citron saft og skal og en smule farin. bland det hele i en frysepose og læg det i køleskabet ind til det skal bruges.
hak og snit alle grøntsagerne.
varm wokken el. panden op med olie, så olien er som vand. steg kyllingen, tag den af.
steg grøntsagerne gulerødder, broccoli og hvidkål sammen, løg på først, og så rødpeber, squash, forårsløg og sukkerærter lidt efter.
undervejs tilsætter du lidt oysterssouce.
Så kan man tilsætte hvad man har lyst af nudler, bønnespirer og hvad der ellers falder en ind, eller spise det som det er.
Og du skal ikke købe meget ekstra så er der til 2-3 dage, for 200-250 kr, hvis du intet af det har forvejen.