jeg kan godt lide en FRISK lagkage og ikke en tung og fed en af slagsen...
så jeg tager en pose frosne jordbær kommer det i en skål. et par teskeer sukker henover og dækker til med vitavrap og i køleskabet,og det samme med en pose frosne hindbær.. det kan også gøres med andre bær, brombær eks.
så får det lov at stå og blive optøet og så der bliver en masse saft...
så dagen efter når jeg skal lave lagkagen. så tar jeg en si. (ikke et sørslag for der skal ikke kerner eller hele bær med i, kun saft) og så maser jeg det hele igennem i en ny skål... en skål til hver smag,,
pisker flødeskum og så vender jeg forsigtigt en skål med hver smag sammen med flødeskummet.. og så bliver det sådan en frisk cremet frugtblanding som smager HAMMER GODT..
så kommer jeg det bare indimellem nogle købelagkagebunde, det kan også være hjemmebagte, alt efter hvad man er vant til. og så syntes jeg jo at den der chokomousse man kan købe og blande op med mælk den smager SÅÅÅÅÅÅ F*****G godt, at den har jeg lavet og kommet på med sprøjtepose og lavet det rigtig fint...
det var sådan jeg lavede min søns lagkage.. og det blev et stort hit..
og så kom jeg nogle friske jordbær i og lidt friske bananer osv. det er alt efter smag og behag. det blev hvertfald RIGTIG godt
nu har jeg lyst til kage 
Anmeld