Nadja+Baby+2012 skriver:
Hejsa!
Nu opgiver jeg snart! Jeg kan bare ikke finde ud af at lave boller så de bliver dejlige luftige 
Jeg har prøvet et par forskellige opskrifter, men det vil bare ikke lykkes!
Er der nogen af Jer der har en super opskrift på luftige boller - og med opskrift mener jeg at den virkelig skal være idiotsikker, med forklaring til hvad du helt præcist skal gøre etc... 
De her ser super lækre, og jeg er bestemt ikke en ørn til at bage.
OBS! der bliver mange boller, du kan sagtens lave halvere portionen.
Når jeg laver dem denne her portion, så laver jeg store frokostboller og der bliver somregel omkring 18-20 stk.
GULERODSBOLLER
CA. 25 BOLLER
INGREDIENSER
1000 g hvedemel
250 g fint revet gulerødder
250 g groft revet gulerødder
½ l lunt vand
80 g sukker
15 g salt
60 g gær
1 dl raps- eller solsikke olie
Lad revne gulerødder og vand stå og trække et øjeblik.
sukker, salt og gær tilsættes og opløses. Olie og mel blandes i.
Hold lidt mel tilbage, dejen skal være ret blød og ikke æltes for meget.
Hæver en halv time. Formes til boller. Hvis dejen er meget blød, skal der bruges lidt ekstra mel til at forme bollerne med.
Bollerne pensles med æg og hæver lunt en halv times tid.
Bages ved 210-220 grader i 12-15 min.
Anmeld