Så prøver jeg lige igen, så det er lidt mere overskueligt.
Chokoladefondant med vanilieis og hinbærcoulis
Ca 10 stk.
200 g 70% kakao chokolade
200 g smør
80 g past. æggeblommer
200 g past. hele æg
120 g sukker
60 g mel
Lidt smør og mel til at smøre formene i
Vi brugte engangs aluforme fra Metro, det er ikke så godt at lave dem i silikone, da der er stor risiko for at man maser dem, når man tager dem ud

Smør og chokolade smeltes ved lav varme i et vandbad
Æg og sukker piskes sammen til sukkeret er opløst.
Chokoladeblandingen vendes i æggemassen.
Melet sigtes og vendes i dejen.
Formene smøres med fedtstof og drysses med lidt mel.
Formen fyldes med 80-90 g i (vi havde 85 g i hver)
Fryses (så de kan sagtens laves i god tid)
Kagerne bages i en 220 grader varm ovn. De sættes frosne ind i ovnen og skal have 11-13 minutter (vi gav dem 11 minutter i går)
Anmeld