Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Dot D skriver: Den her er perfekt stor portion, til en bradepande størrelse Tøre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de... 500 g mel 450 g sukker 100 g kakao 2 tsk natron 2 tsk vanille 180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere) 2 dl flydende margerine 5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt) 2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk) 2 æg Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind. God fornøjelse
Den her er perfekt stor portion, til en bradepande størrelse
Tøre ting i en skål og våde i en anden, tilsidst blandes de...
500 g mel
450 g sukker
100 g kakao
2 tsk natron
2 tsk vanille
180 g hakket mørk chokolade(jeg bruger nok liiiige lidt mere)
2 dl flydende margerine
5 dl A38 (jeg bruger pære-bananyoghurt)
2,5 dl mælk(jeg bruger kærnemælk)
2 æg
Bland det som beskrevet øverst, hæl det i en smurt form. I ovnen ved 175 grader varmluft, ca. 45 min. + - i hvert fald til den ikke hænger på en strikkepind.
God fornøjelse
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Tulle28 skriver: Endnu et spørgsmål: Vanille - er det vanillesukker eller vanillepulver?
Endnu et spørgsmål: Vanille - er det vanillesukker eller vanillepulver?
Det er lidt hip som hap, men jeg bruger vanillepulver (også beskrevet som vaniilesukker på bøtten)
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128