Hjemmelavet pomfritter...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

12. oktober 2011

Caracatita

Jeg kommer dem i en pose med lidt olie og rasp....oftest når de er skåret i både...ryster og så i ovnen på bagepapir. Det smager RIGTIG godt

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. oktober 2011

DortheSimonsen

Mi skriver:



Det lyder da godt

Den er bare dyr  Og så kan den vist kun tilberede 1 pose pommes ad gangen, og det tager 20 min at tilberede dem. Men med 5 personer i husstanden, kan vi ikke nøjes med en pose pommes, og så er jeg jo lige langt.



Ja, så kan jeg godt se, hvad du mener.

Den ville være super til far, mor og barn

Anmeld

12. oktober 2011

Mamalou

Mileva skriver:

Når du skær dem ud i stave, både what ever, så smid dem i en skål med vand og lad dem ligge der lidt, derefter smid dem i en pose med en smule olie og det krydderi du gerne vil have, vend dem godt og lad dem trække lidt. Smid i ovnen ved 200grader i en 30-45min afhænger af din ovn, så for du sprøde fritter



Putter du dem i en stegepose? Eller er de bare i posen for at blive krydderet? Må prøve at have dem en tur i vand  

Anmeld

12. oktober 2011

Worldwide

Mamalou skriver:



Putter du dem i en stegepose? Eller er de bare i posen for at blive krydderet? Må prøve at have dem en tur i vand  



Nej ikke stegepose Som en anden skrev, bare til at få dem vendt ordenligt i krydderi Husk forresten at dup dem godt af inden du krydre dem - når man ligger dem i vand er det vist noget med man trækker stivelsen ud af dem og derved opnår en bedre sprødhed.

Læg dem op på en viskestykke når du har taget dem op af vandet og dup evt med køkkenrulle

Anmeld

12. oktober 2011

Mamalou

Mi skriver:



Min ovn har sådan et pomfritprogram, hvor den også bruger grillen lidt, men jeg syntes alligevel at de bliver lidt slatne.

Jeg er begyndt i stedet for at skære kartoflerne over i små stykker, blande rødbedestykker og gulerødder i, smøre det ind i olivenolie og krydre med salt, peber og paprika. Så kommer det i ovnen, hvor jeg vender det nogle gange. Det kalder vi pomfritter herhjemme  og børnene elsker dem



Det lyder også rigtig godt! Det må prøves!

Ja, det er sjovt hvordan en betegnelse - her pomfritter - kan få mere grønt og sundt i ungerne Det samme gælder herhjemme... 

Anmeld

12. oktober 2011

Mamalou

DortheSimonsen skriver:



Nej, bare en almindelig frysepose. Når fritterne er vendt med olie og krydderier hælder jeg dem i et fad. Altså, de er ikke i en pose i ovnen.

Man kan lave  kartofler, grøntsager, fiske- og kødretter og desserter og meget andet. Kun fantasien sætter grænser
Man får også en god bog med, med opskrifter. 



Oki

Den lyder spændende. Det ku være den skulle på ønskelisten til jul 

Anmeld

12. oktober 2011

Mamalou

Caracatita skriver:

Jeg kommer dem i en pose med lidt olie og rasp....oftest når de er skåret i både...ryster og så i ovnen på bagepapir. Det smager RIGTIG godt



Har aldrig prøvet dem med rasp... Det må prøves 

Anmeld

12. oktober 2011

Mamalou

Mileva skriver:



Nej ikke stegepose Som en anden skrev, bare til at få dem vendt ordenligt i krydderi Husk forresten at dup dem godt af inden du krydre dem - når man ligger dem i vand er det vist noget med man trækker stivelsen ud af dem og derved opnår en bedre sprødhed.

Læg dem op på en viskestykke når du har taget dem op af vandet og dup evt med køkkenrulle



Det vil jeg prøve!

Anmeld

12. oktober 2011

Isabella_mor

Mamalou skriver:

Hvordan laver I dem?

Egentlig ser jeg mig selv som en rimelig kok i et køkken, men når jeg laver hjemmelavede fritter bliver det altid en slatten omgang.

Tips til sprøde fritter søges - uden brug af friture



jeg har et trick...

når du hvis du selv laver fritterne af alm kartofler, lægger du dem i en skål med alm. koldt vand med ca en teskefuld salt i.. det lader du så stå og trække i en times tid or so... og så tager du dem op og tørre dem med nogle viskestykker, og derefter kommer du dem i en pose med lidt olie og evt noget lækkert krydderi og ryster det godt så olien kommer på dem alle.. ikke alt for meget olie, bare så det ikke bliver for sjasket, og så på et ildfast fad eller en bradepande, i et lag, ikke for meget ovenpå hinanden, og så i ovnen til de er blevet lækre sprøde og gyldenbrune..  bom så der fritter..  og det er det der saltvand der som skulle gre hele tricket der ;D

Anmeld

12. oktober 2011

DortheSimonsen

Mamalou skriver:



Oki

Den lyder spændende. Det ku være den skulle på ønskelisten til jul 



Det ville jeg også gøre, hvis ikke det var fordi jeg havde den

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.