Mamalou skriver:
Hvordan laver I dem?
Egentlig ser jeg mig selv som en rimelig kok i et køkken, men når jeg laver hjemmelavede fritter bliver det altid en slatten omgang.
Tips til sprøde fritter søges - uden brug af friture 
jeg har et trick...
når du hvis du selv laver fritterne af alm kartofler, lægger du dem i en skål med alm. koldt vand med ca en teskefuld salt i.. det lader du så stå og trække i en times tid or so... og så tager du dem op og tørre dem med nogle viskestykker, og derefter kommer du dem i en pose med lidt olie og evt noget lækkert krydderi og ryster det godt så olien kommer på dem alle.. ikke alt for meget olie, bare så det ikke bliver for sjasket, og så på et ildfast fad eller en bradepande, i et lag, ikke for meget ovenpå hinanden, og så i ovnen til de er blevet lækre sprøde og gyldenbrune.. bom så der fritter..
og det er det der saltvand der som skulle gre hele tricket der ;D
Anmeld