Mussen2 skriver:
JEg har taget kyllingefilleter op og det er min mand der skal lave mand i dag. Jeg synes det er SÅ kedeligt når de steges på panden og serveres med ris, så kan i FORSLÅ NOGLE NEMME ALTERNATIVE RETTET ?
Skal lige siges at det er min mand der kommer til at lave det, så det må ikke være alt for kompliceret. you know
En meget billig og lækker, men lidt besværlig opskrift:
Du skal bruge (3-4pers.):
0,5-1 Spidskål
1-2 Peberfrugt
2-4 Forårsløg
3-4 Kyllingefileter
0,25 l Fløde
Smør/margarine/olie
Ris
Salt
Peber
Tandstiker/snøregarn
Fremgangsmåde:
Inderfileterne skæres af kyllingefileterne og hakkes/skæres til fars. Farsen blandes med små stykker peberfrugt, forårsløg, salt og peber. Der skæres en lomme i kyllingefileten, hvori farsen lægges. Lukkes med tandstikker (af træ) eller snøregarn.
Smørret smeltes og kyllingen brunes i bunden af en gryde sammen med strimler af spidskål, peberfrugt og forårsløg. Herefter påhældes fløde (og evt. en smule vand), og retten skal simre indtil kyllingen er færdig. Smages til med salt og peber. Kyllingen tages op, og skæres i skiver - resten af retten bruges som "sovs".
Serveres med ris. (:
Anmeld