Arhhh hjælp tomat sovs????

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

21. juli 2011

Miss T

Kay skriver:

får gæster her ved 18 tidden... og vi skal havde tomat sovs med kødboller.... og har lavet tomatsovsen lige som jeg plejer... men tror jeg har købt en chilli der er MEGET stærkere end jeg plejer at bruge... for den er bare stærk...

har taget noget af sovsen fra og puttet flåede tomater i... og flere alm. tomater... men den er stadig MØG STÆRK!!!

hvad kan man gøre for at gøre den mindre stærk, men stadig bevare de andre gode smage og ik fortynde for meget???



Kom enten cremefine eller fløde i og jævn det efterfølgende.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. juli 2011

Isabella_mor

Kay skriver:



nåår ja.... fandt også lige en pose natchos i skabet... så lidt af det blev lige til stærk salsa...



mum

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.