Arhhh hjælp tomat sovs????

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.956 visninger
21 svar
0 synes godt om

Du kan svare anonymt i tråden
21. juli 2011

Kay

får gæster her ved 18 tidden... og vi skal havde tomat sovs med kødboller.... og har lavet tomatsovsen lige som jeg plejer... men tror jeg har købt en chilli der er MEGET stærkere end jeg plejer at bruge... for den er bare stærk...

har taget noget af sovsen fra og puttet flåede tomater i... og flere alm. tomater... men den er stadig MØG STÆRK!!!

hvad kan man gøre for at gøre den mindre stærk, men stadig bevare de andre gode smage og ik fortynde for meget???

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. juli 2011

Buckley

Put mælk i det skulle mildne den... :-)

Anmeld

21. juli 2011

Pige2009

Jeg vil også sige mælk eller fløde, som er tykkere

Anmeld

21. juli 2011

Kay

Baagøe skriver:

Jeg vil også sige mælk eller fløde, som er tykkere



øhmmm fløde er NO go... da vi er 3 ud af fire til middagen der er igang med at tabe os... måske creme fine... hmmm plejer slet ikke at havde mælkeprodukter i min tomat sovs...

Anmeld

21. juli 2011

Kay

Lotte flindt skriver:

Put mælk i det skulle mildne den... :-)



plejer ik at havde mælkeprodukter i men tror du har ret i at jeg må finde på den slags et eller andet... da det jo selvfølgelig milner...

Anmeld

21. juli 2011

Pige2009

Kay skriver:



øhmmm fløde er NO go... da vi er 3 ud af fire til middagen der er igang med at tabe os... måske creme fine... hmmm plejer slet ikke at havde mælkeprodukter i min tomat sovs...



Ja, creme fine eller creme fraiche

Anmeld

21. juli 2011

Kay

Baagøe skriver:



Ja, creme fine eller creme fraiche



Cremefraice skiller når man putter det i...

Anmeld

21. juli 2011

Isabella_mor

Baagøe skriver:



Ja, creme fine eller creme fraiche



ja creme fr... halløj.... jeg kan simpelthen ikke stave til det..!! haha

det smager ikke som hvis man kommer mælk/fløde i..

Anmeld

21. juli 2011

Isabella_mor

Kay skriver:



Cremefraice skiller når man putter det i...



også hvis du tager en lille smule af sovsen og blander det sammen med creme fr.. halløjet?? inden det kommes i...?

Anmeld

21. juli 2011

Maja88

jeg tænker lidt sukker

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.