Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
MoarJ skriver: Må indrømme jeg kan bare ikke lave en god delle fars... Så jeg bruger Frikalet den røde... og synes det smager bedre end når jeg selv prøver på at lave en fars...
Må indrømme jeg kan bare ikke lave en god delle fars... Så jeg bruger Frikalet den røde... og synes det smager bedre end når jeg selv prøver på at lave en fars...
Den har jeg også brugt et par gange, men syns det smager kedeligt
Kan nu godt lave frikadeller, men det kunne være der var nogle der lavede dem lidt anderledes herinde.
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
lisesp83 skriver: Hey girls.. Hvordan laver i GODE frikadeller???
Hey girls..
Hvordan laver i GODE frikadeller???
Hmm, Jeg laver tit grønne frikadeller med æg - mælk - mel - løg - porre - Oregang - timrian og nogle gange med fårårsløg istædet for løg..!
De er bare monster gode
JuliaNielsen skriver: Hmm, Jeg laver tit grønne frikadeller med æg - mælk - mel - løg - porre - Oregang - timrian og nogle gange med fårårsløg istædet for løg..! De er bare monster gode
Uhm det lyder mums..
Elsker porrer.
lisesp83 skriver: Uhm det lyder mums.. Elsker porrer.
Verdens bedste ingrediens Prøv det, de er så møg gode
JuliaNielsen skriver: Verdens bedste ingrediens Prøv det, de er så møg gode
Det skal prøves. Tak
Jeg kommer nogle gange ost og chili i , spinat i kyllingefrikadellerne , og laver også græske engang imellem : spidskommen , kanel , chili , korriander , evt. hakket feta og oliven , hvis man er til sådan noget
Maja_4000 skriver: Jeg kommer nogle gange ost og chili i , spinat i kyllingefrikadellerne , og laver også græske engang imellem : spidskommen , kanel , chili , korriander , evt. hakket feta og oliven , hvis man er til sådan noget
Det lyder dælme også spændende. Tak for svar
Skal seføøøli ha deller i aften..MMmm!!!
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128