Frikadeller

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

12. maj 2011

Ni-ko-li-ne

jeg putter ikke æg i, da vores datter er allergiker...

men: mel, havregryn, salt, peber, evt, reven gulerod, evt. hvidløg og persille og mælk eller vand, samt meget fint hakket løg...

og den bruger jeg uanset om det er gris, gris/kalv, kalkun eller kylling:0)

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. maj 2011

Shibby

500 g Hakket kyllingekød

1 spise-ske græskarkerner

1 æg

1 bundt persille

1 teske salt

1 teske peber

Man skal bare vende sig til smagen da det ER anderledes

 

Anmeld

12. maj 2011

Shibby

Suk..Har fået lyst til frikadeller....

Anmeld

12. maj 2011

Dinna88

lisesp83 skriver:

Hey girls..

Hvordan laver i GODE frikadeller???



Almindelige frikadeller? Altså, af svin?

Anmeld

12. maj 2011

Silvermist

  • Hakket svinekød
  • Løg
  • Mel
  • æg
  • Mælk
  • Salt og peber
  • En smule margarine til stegning

Mmm herhjemme elsker vi simpelthen frikadeller...

Anmeld

12. maj 2011

Filippa & Liva

Silvermist skriver:

  • Hakket svinekød
  • Løg
  • Mel
  • æg
  • Mælk
  • Salt og peber
  • En smule margarine til stegning

Mmm herhjemme elsker vi simpelthen frikadeller...



Ja, nu har vi også fået lyst til frikadeller herhjemme til aftensmad...

Hvor meget skal man bruge af ingredienserne?

Anmeld

12. maj 2011

Silvermist

BigBabyWish skriver:



Ja, nu har vi også fået lyst til frikadeller herhjemme til aftensmad...

Hvor meget skal man bruge af ingredienserne?



Jeg er på vej ud af døren for at hente børn, men skriver lige min opskrift på frikadeller i aften. Håber ikke at det bliver for sent 

Anmeld

12. maj 2011

Filippa & Liva

Silvermist skriver:



Jeg er på vej ud af døren for at hente børn, men skriver lige min opskrift på frikadeller i aften. Håber ikke at det bliver for sent 



Det er bare helt i orden.

Jeg skal først handle ind senere..

Anmeld

12. maj 2011

TrineCT

louise4060 skriver:

alm frikadeller eller kyllingedeller?

alm laver jeg bare med æg, mel, mælk, løg, fars, salt og peber..

kyllingedunser derimod putter jeg æg, mel, mælk, hvidløg, dild, citronskal og en smule saft, salt og peber. og når de er færdigstegte presser jeg lige lidt citron over



Sådanne gør jeg også. Nogle gange kommer jeg lidt spidskommen i også.

 

Trine

www.smart-babytøj.dk

 

Anmeld

12. maj 2011

lisesp83

Shibby skriver:

500 g Hakket kyllingekød

1 spise-ske græskarkerner

1 æg

1 bundt persille

1 teske salt

1 teske peber

Man skal bare vende sig til smagen da det ER anderledes

 



Uhm den lyder spændende.

Så må i have deller til aften

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.