Ida. skriver:
Tomat, ruccola/babysalat mix, basilikum, feta - dressing af sesamolie el. olivenolie, citronsaft, limesaft eller æblecidereddike, honning og en smule salt og peber.
Fintsnittet hvidkål, revne gulerødder, tørrede tranebær og solsikkekerner - dressing af jordnøddeolie el. sesamolie, æblecidereddike, honning og en smule salt og peber.
Broccoli (lægges først i kogende vand. Jeg plejer at koge vand i elkedlen og dække broccoli med det og så lade det stå ca. 5 min), dressing af ymer, rødløg, salt, peber, en smule olivenolie og citronsaft.
Avocado, tomat, agurk, basilikum og feta - dressing af olivenolie og citronsaft.
Kartoffelsalat: lige dele kartofler og cherrytomater udskåret i ca. samme størrelse - dressing af ymer med lidt fintrevet løg, et godt skvæt sød fransk sennep og en heeeel masse fintsnittet dild samt godt med salt og peber.
Tunsalat: tun blandes med en god del hytteost, der tilsættes rødløg, grøn peber, salt, peber og citron - er skønt i pitabrød 
Rist champignoner med lidt hvidløg på panden, køl af og bland med babysalatmix, tomater, agurk, peberfrugt - og dressing af balsamico og olivenolie - top evt. med fetaost 