ZamanogDania skriver:
Hvordan en kant? Altså er det når du laver den i kageformen eller?
Hvor meget fløde bruger du til 250 g hindbær?
Det må være der det gå galt for mig. Mine hindbær er ikke så kolde når jeg har lagt dem i fløden
Starter lige ved starten
jeg tager mine frosne hindbær og kommer dem i en lille gryde ved svag til mellem varme til de er helt tøet op, så moser jeg dem i gryden med en ske og giver dem et opkog, dette gøres for at fjerne evt. bakterier. Så hælder jeg det i en skål - låg på og så i køleskabet.
Når det er koldt, så begynder jeg at piske fløden stiv(jeg putter lidt flormelis i for at søde det lidt), meget stiv - stadiet lige før smør, hi hi. Så hælder jeg min kolde hindbæsovs i, og vender det stille og roligt til det er blandet, og vups, en perfekt mousse...
Hvis du nu har en rund kagebund, så lægger du en fed streg smørcremen rundt i kanten, brug en sprøjtepose, det er nemmest at styre. Det skal ligge helt tæt på kanten, men ikke udover, så har du nærmest lavet en "væg", der holder moussen inde på kagebunden. Var det nemmere at forstå??? Ellers må jeg jo tage et billede næste gang, jeg laver kage
Anmeld