Jeg har ikke kunne finde nogen opskrifter på en rigtig chokoladekage herinde - og vil nemlig gerne have at den skal være med mørk chokolade og ikke kakaopulver. SÅ har googlet lidt og fundet denne opskrift:
200 g mørk koge-chokolade
200 g smør
4 æg
2 dl sukker
2.5 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
1) Smelt chokoladen og smørret i vandbad ved svag varme.
2) Afkøl.
3) Pisk æg og sukker let og luftigt.
4) Bland mel og bagepulver.
5) Rør forsigtigt chokoladen/smøret i æggemassen.
6) Vend forsigtigt melet/bagepulveret i.
7) Kom dejen i en smurt (og strøet) rund form 24 cm.
8) Sæt kagen midt i ovnen. Bag ved 200° i 12 - 15 min.
9) Lad kagen stå i formen til den er kold, gerne natten over.
Pynt gerne med glasur (flormelis og lidt vand)
200 g mørk koge-chokolade
200 g smør
4 æg
2 dl sukker
2.5 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
1) Smelt chokoladen og smørret i vandbad ved svag varme.
2) Afkøl.
3) Pisk æg og sukker let og luftigt.
4) Bland mel og bagepulver.
5) Rør forsigtigt chokoladen/smøret i æggemassen.
6) Vend forsigtigt melet/bagepulveret i.
7) Kom dejen i en smurt (og strøet) rund form 24 cm.
8) Sæt kagen midt i ovnen. Bag ved 200° i 12 - 15 min.
9) Lad kagen stå i formen til den er kold, gerne natten over.
Kan den mon bruges til min første fondantkage? Jeg har nemlig tænkt mig at bage en chokoladekage og skære den igennem i stedet for at bage flere bunde. Bilder mig ind at det er nemmere 
Anmeld