Bambii skriver:
Tak for de gode råd.. Må prøve mig frem.. For det er godt nok irriterende at det hele tiden mislykkedes 
Jeg har gude-kogebogen 'tørleffs husmodersæt'
De er de goooode gamle husmoder dyder fra 50'erne... Det slår ALDRIG fejl 
Nu ka jeg lave dem med den ene hånd på ryggen... Men jeg fulgte bare PRÆCIS hvad der står deri... Men det med mel rysteren, fandt jeg selv på. For det er sku svært at dosere æggen ellers.
Toms kollega der oprindeligt er bager siger at man skal trække en streg i dejen også skal toppen af kanterne vippe lidt ind mod hinanden, så er den perfekt... - tørleffs siger at piskerisen skal trække spor der kan stå, men ikke ævre for tør.
OG NÅÅÅÅÅJA!!! ûber vigtigt!!!...
Det sammenkogte mel, magarine og vand skal være BRANDHAMRENDE varmt, når du rør æggen i, selvom det virker ulogisk 
NU tror jeg vidst ikke der var flere ting ejg kan komme på 
Anmeld