øøhm?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4. marts 2011

Nettemor

Anonym skriver:

du kan da også bare bruge alm. hvider hvis du har æg



det kan bare være en træls risiko at tage da det jo ikke bliver varmet op.. og en kage jo nemt kan stå ude i stue temp lidt tid..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. marts 2011

Anonym

nettemor skriver:



det kan bare være en træls risiko at tage da det jo ikke bliver varmet op.. og en kage jo nemt kan stå ude i stue temp lidt tid..



ja det er så rigtig nok..

Anmeld

4. marts 2011

Anonym trådstarter

Anonym skriver:

du kan da også bare bruge alm. hvider hvis du har æg



kan man det? hvad så med salmonella?

Anmeld

4. marts 2011

maggie3

Undskyld mig... Du må IKKE bruge alm. æggehvider. UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER!!!

-Og det skal der slet ikke være tvivl om. Man kan dø af salmonella, så lad for din egen skyld være med at løbe den risiko.

Vent til i morgen og tag hen og handle nogle pasteuriserede æggehvider ;O)

Sally.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.