KageLadies.. Please hjælp mig! :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

26. februar 2011

Lou87

Maggieh skriver:

+++ den her kan du HELT sikkert bruge hvis du laver bundene selv   http://monkeysee.com/play/488-chocolate-cake-frosting-your-cake



Hehe du ka være ganske rolig, det er købe bunde
det andet er alllt for prof til mig haha..

AHH DAMMIT opskriften på hva jeg ska gøre med den whipped icing mix jeg har købt til og lave det der oven på mine muffins er self utydelig er det bare vand man blander op med og hvor meget ?? nogen der ved det ...

Man kan da slet ikk høre jeg ik har haft disse ting i mit køkken før

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. februar 2011

Magsen

Lou87 skriver:



Hehe ja jeg kæmper her

Nu står jeg så med min 680 g færdig fondant...
HVOR MEGET ska jeg dog bruge  ?? Og kan man gemme det man ikk bruger ??

Jeg har 3 lagkage bunde den skal dække over..

EJ hvor er det stressende ikk og vide noget

Og UHHH TAK for rådet med pasta farven, SE det ante jeg jo heller ikk.. ku li se jeg stod der med noget farve jeg ikk ku vaske af igen



det kommer jo an på hvor stor din kage er? :p 

hvis din kage er fx 26 cm - så bruger du omkring 450-500 g

og igen det kommer også an på hvor tykt eller tyndt du vil have det

haha, det kender jeg godt jeg har bare googlet mig frem til stort set alt :b

 

Jamen, hvad kan jeg sige, ved det af erfaring

Anmeld

26. februar 2011

Pullemulle

Opskrift på frosting til at putte på cupcakes:

Vanille-Frosting:

250 g flormelis

0,5-1 tsk. vanilleessens

80 g smør

2 spsk. mælk

Farve efter eget valg 

Bland flormelis, essens og smør i en skål. Pisk ved lav hastighed. Tilsæt mælk og pisk til cremen er let og luftig.

Har brugt denne opskrift før og den er super lækker

Anmeld

26. februar 2011

(august)

Hej

Med fondanten plejer at at kunne få ca. 500g fondant til at række til to alm. lagkager hvis de ikke er for høje, men synes at under 700g lyder meget i underkanten. Du skal i hvert fald rulle det meget tyndt ud hvis det skal række.

Fondanten lægger sig selv ned over siderne også kan man ligesom med marcipan begynde forsigtigt, med flade hænder at "kæle" den på plads. Hvis den laver folder skal man forsigtigt hive i modsat retning af hvad den vil folde.

Håber det hjælper lidt

Anmeld

26. februar 2011

Magsen

Lou87 skriver:



Hehe du ka være ganske rolig, det er købe bunde
det andet er alllt for prof til mig haha..

AHH DAMMIT opskriften på hva jeg ska gøre med den whipped icing mix jeg har købt til og lave det der oven på mine muffins er self utydelig er det bare vand man blander op med og hvor meget ?? nogen der ved det ...

Man kan da slet ikk høre jeg ik har haft disse ting i mit køkken før



jamen, så har du den til en anden gang den er rigtig god :b hehe

hvad er navnet på den du har?

Anmeld

26. februar 2011

Lou87

Maggieh skriver:



det kommer jo an på hvor stor din kage er? :p 

hvis din kage er fx 26 cm - så bruger du omkring 450-500 g

og igen det kommer også an på hvor tykt eller tyndt du vil have det

haha, det kender jeg godt jeg har bare googlet mig frem til stort set alt :b

 

Jamen, hvad kan jeg sige, ved det af erfaring



Oki... ja jeg må jo bare prøve.. suk
Men ved du om man kan gemme det resterende fondant?

Jeg kan simpelthen ikk finde noget på google med det icing mix.. kun at der ska 2,25 dl isvand i... er det bare iskoldt vand fra hanen eller ?? og hvor meget pulver... dont get it

Anmeld

26. februar 2011

Snefnug1984

Lou87 skriver:



Ahhh oki.. ja det gir lidt mening...
det bare den pakke jeg har købt med fondanten, der har de sådan en virkelig flot skarp kant på fra oversiden og ud til siderne og der tænker jeg bare... ya right, det kan jeg da ikk finde ud af

Men mange tak
Og haha tror næppe jeg blir prof



Du får kun en skarp kant, hvis din kage også er skarp

Anmeld

26. februar 2011

Lou87

Maggieh skriver:



jamen, så har du den til en anden gang den er rigtig god :b hehe

hvad er navnet på den du har?



Hehe ja tak

det er denne her http://www.kraemmerhus.com/shop/whipped-icing-mix-443p.html

Anmeld

26. februar 2011

Lou87

Snefnug26 skriver:



Du får kun en skarp kant, hvis din kage også er skarp



Hæhæ... godt så
Det bare lagkagebunde (købe) så det var nemlig det jeg tænkte at den ikk kan blive skarp med sådan nogle, uden man får "mast" den

Anmeld

26. februar 2011

Lou87

(august) skriver:

Hej

Med fondanten plejer at at kunne få ca. 500g fondant til at række til to alm. lagkager hvis de ikke er for høje, men synes at under 700g lyder meget i underkanten. Du skal i hvert fald rulle det meget tyndt ud hvis det skal række.

Fondanten lægger sig selv ned over siderne også kan man ligesom med marcipan begynde forsigtigt, med flade hænder at "kæle" den på plads. Hvis den laver folder skal man forsigtigt hive i modsat retning af hvad den vil folde.

Håber det hjælper lidt



tak for svar.. jeg må prøve og kæle lidt med den

men hmm, det er bare en enkelt "lagkage" jeg skal lave.. er det så ikk nok fondant  ? (har bare købt sådan en med tre lagkage bunde i, jeg så putter lag i mellem)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.